Αλ. Κούγιας: “Θέλω να μηνύσω τη Μενδώνη εάν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης”

Αλ. Κούγιας: “Θέλω να μηνύσω τη Μενδώνη εάν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης”
Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας (Αρχείο) Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως εάν του το επιτρέψει ο Δ. Λιγνάδης, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, με τον ποινικολόγο να μιλά για "κατάφωρη καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας". Τι δήλωσε για τους μηνυτές.

Εξοργισμένος κατά της Λίνας Μενδώνη εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης 23/2 σχετικά με τον χαρακτηρισμό “επικίνδυνος άνθρωπος” της πρώτης, αναφερόμενη στον εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της υπουργού πολιτισμού την περασμένη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως εάν του το επιτρέψει ο εντολέας του, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, με τον ποινικολόγο να κάνει λόγο για κατάφωρη καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας.

“Ο πελάτης μου είναι αθώος”, δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας για τους καταγγέλλοντες πως ο ένας ζει μόνιμα στην Σουηδία και ο άλλος είναι μοντέλο.

Καλούμενος να διευκρινίσει τι εννοεί με τον όρο “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”, ο ποινικολόγος είπε πως είναι “εκείνοι που έχουν επιλέξει ως στάση ζωής να μην έχουν καμία εργασία, παρά μόνο πηγαίνουν σε σπίτια ομοφυλόφιλων και κάνουν έρωτα”.

Ακόμη, υποστήριξε πως δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, καθώς μέσα σε δύο ημέρες, χωρίς να ενημερωθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης και να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας, ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του.

Αναφερόμενος στον μηνυτή από τη Σουηδία, είπε πως ξεκίνησε κάτι σε μία περίοδο που υπάρχει μία καταιγίδα καταγγελιών.

Ακόμη, ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών. “Όλα γίνονται για να σταματήσει το έργο της επένδυσης στο Ελληνικό, επισημαίνοντας πως η κ. Μενδώνη είναι η αρμόδια υπουργός για να ξεμπλοκάρει η διαδικασία.

“Παρακολουθούμε είπε το μεγαλύτερο πολιτικό παιχνίδι, πολιτική αντιπαράθεση με αντικείμενο την Υπουργό Πολιτισμού, με απευθείας συζητήσεις πολιτικών αρχηγών. Δεν σας μυρίζει κάτι άλλο”, ανέφερε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα