Αναβλήθηκε η δίκη Λεμούσια για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Αναβλήθηκε η δίκη Λεμούσια για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Αναβλήθηκε για αύριο Τρίτη, λόγω παρελεύσεως του ωραρίου, η δίκη του πρώην γενικού γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Λεμούσια, για ξέπλυμα "βρώμικου" χρήματος

Με νέο συνήγορο στο πλευρό του εμφανίστηκε στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Λεμούσιας, για να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αυτή τη φορά για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ανέβαλε τελικά την εκδίκαση της υπόθεσης για αύριο Τρίτη, λόγω παρέλευσης ωραρίου και έτσι ο Μ. Λεμούσιας επέστρεψε στις δικαστικές φυλακές Διαβατών, όπου κρατείται τον τελευταίο 1,5 μήνα, μετά την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη για την υπεξαίρεση "μαμούθ" από τα δημοτικά ταμεία.

Σημειώνεται ότι ο Μ. Λεμούσιας κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ύψους 598.372 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από 13 Ιανουαρίου 1999 έως το τέλος του 2001.

Πρόκειται για χρηματικά ποσά που, κατά το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα του πρώην γενικού γραμματέα και διακινήθηκαν με καταθέσεις και αναλήψεις σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Το πρώτο επισκεπτήριο για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο

Ξάγρυπνος, αμίλητος και νηστικός το πρώτο βράδυ πίσω από τα κάγκελα ο Παπαγεωργόπουλος. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο

Σε κελί μη καπνιστών ζήτησε να μεταφερθεί ο Παπαγεωργόπουλος

Σκάνδαλο Θεσσαλονίκης: Ενοχή Παπαγεωργόπουλου-Λεμούσια πρότεινε ο εισαγγελέας

SHARE:

24Media Network