Επίθεση με βιτριόλι: Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της Ιωάννας
Η Ιωάννα, κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι. Τι εκμυστηρεύτηκε η 35χρονη στην ψυχολόγο της αστυνομίας.

Νέα δεδομένα ανατρέπουν τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το κίνητρο της επίθεσης με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση και έχει επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής, δεν απολογήθηκε και δεν έχει πει απολύτως τίποτα για το τι ήταν αυτό που την οδήγησε να επιτεθεί με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, όμως υπάρχει ένας άνθρωπος, στον οποίο η 35χρονη έχει μιλήσει μέσα από τη φυλακή.

Πρόκειται για την παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, με την οποία η Ιωάννα βρέθηκε για μία περίπου ώρα στη ΓΑΔΑ και στην οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η 35χρονη της έδωσε ένα στοιχείο για το κίνητρο πίσω από την επίθεση.

Η 35χρονη κατηγορούμενη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης, αναφέροντας “Δε θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό”.

Το “ευχαριστώ” της μητέρας της Ιωάννας

Η μητέρα της 34χρονης Ιωάννας, που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της, στηρίζοντάς τη όσο πιο πολύ μπορεί, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που στέκεται στο πλάι της κόρης της.

“Έχουμε μεγάλο πόνο και στεναχώρια, όμως πρέπει να είμαστε δυνατοί για το παιδί μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στέκεται δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας”, είπε η μητέρα της Ιωάννας στο Star.

Η συνέντευξη που δεν έδωσε ποτέ

Οργισμένοι οι δικηγόροι της Ιωάννας, Ν. Αλεξανδρής και Α. Λύτρας για μια συνέντευξη που βγήκε στο φως σε βρετανικό πόρταλ πριν λίγες μόλις ημέρες, την οποία η Ιωάννα -σύμφωνα πάντα με τους δικηγόρους της- δεν έδωσε ποτέ.

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει αναλυτικά:

Με αφορμή φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες και ενόχλησαν τόσο την εντολέα μας όσο και την οικογένειά της, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Ιωάννας αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε δημόσια και να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η Ιωάννα ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό μέσο, Ελληνικό ή ξένο. Αλλωστε, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή, μόλις δε πριν λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε μία ακόμα (η τέταρτη κατά σειρά) κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα της, η οποία στέκεται νυχθημερόν στο πλευρό της και προσπαθεί και εκείνη να διαχειριστεί τον πόνο του παιδιού της και την σοβαρότητα της καταστάσεώς της με ευγένεια και στωικότητα, έκπληκτη διαπίστωσε πως ολιγόλεπτη τηλεφωνική συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού καταγραφόταν εν άγνοια της και μεταδόθηκε, εν είδει συνεντεύξεως, χωρίς τη συναίνεση της.

Επιθυμία της Ιωάννας και της οικογενείας της είναι να υπάρξει σεβασμός στην τραγική κατάσταση της, αφού αναμφίβολα προέχει η ηρεμία της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα πολλαπλά χειρουργεία που έχει μπροστά της. Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα