Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: "Έχω καταθέσει στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας"

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: "Έχω καταθέσει στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας"

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τα περιστατικά που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τον χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας μάλιστα και ένα στο οποίο υπήρξε μάρτυρας.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" ήταν σήμερα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μίλησε για το ελληνικό #metoo που έχει απασχολήσει τον χώρο του θεάτρου.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο υπήρξε μάρτυρας.

Συγκεκριμένα, είπε: "Σοκαρίστηκα σε μεγάλο βαθμό με τις αποκαλύψεις έστω και αν κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει ως φήμες. Ελπίζω να μην ακούσουμε άλλες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας. Ελπίζω να μη σταματήσει εδώ και να πέσει φως σε όλους τους χώρους και όχι μόνο στο θέατρο σε σχέση με τα περιστατικά κακοποίησης. Ανησυχώ για τις κόρες μου γιατί είναι σε έναν δύσκολο χώρο όπως το θέατρο, αλλά χαίρομαι που μπορούν και εκφράζονται. Ο γιος μου έχει κλίση προς τις θετικές επιστήμες και χαίρομαι που κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα από μένα. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλό να δουλέψουμε μαζί με τις κόρες μου και τη γυναίκα μου".

Παράλληλα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σχολίασε τις νέες σειρές που έχουν εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και τη δική του συμμετοχή στο "Καρτ ποστάλ": "Γενικά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος σαν άνθρωπος και βλέπω πάντα το ποτήρι μισοάδειο. Θα συμμετάσχω στη νέα σειρά της Βικτόρια Χίσλοπ “Καρτ ποστάλ”. Ο ανταγωνισμός από τις ξένες πλατφόρμες είχε ως αποτέλεσμα να γίνονται πλέον καλύτερες δουλειές στην τηλεόραση. Υπάρχουν δύο αντίπαλα στρατόπεδα στην τηλεόραση, η μυθοπλασία και τα ριάλιτι. Ο “Σιωπηλός δρόμος” είναι μια πρωτότυπη ιδέα και γενικά έχω χαρεί που γίνονται καινούργια πράγματα. Δεν φανταζόμασταν ότι θα γίνει το ριμέικ του Καφέ της Χαράς. Ο ρόλος του Φατσέα με σημάδεψε χωρίς όμως να με εγκλωβίσει επαγγελματικά".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θέατρο, κινηματογράφος, Τηλεόραση, MEGA
SHARE: