Κορονοϊός: 108 κρούσματα και ένας νεκρός στις φυλακές των Διαβατών

Κορονοϊός: 108 κρούσματα και ένας νεκρός στις φυλακές των Διαβατών
Φυλακές Διαβατών Eurokinissi

Ο άνδρας έπασχε από καρδιολογικά και νευρολογικά προβλήματα και μπήκε στο νοσοκομείο προ λίγων ημερών, όπου του έγινε τεστ και βγήκε θετικός στον ιό.

Ένας 69χρονος κρατούμενος των φυλακών Διαβατών, που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, κατέληξε την Πέμπτη (12/11) στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άνδρας έπασχε από καρδιολογικά και νευρολογικά προβλήματα και μπήκε στο νοσοκομείο προ λίγων ημερών, όπου του έγινε τεστ και βγήκε θετικός στον ιό. Στις φυλακές των Διαβατών σε 108 ανέρχονται τα συνολικά κρούσματα σε προσωπικό και κρατούμενους, με τους περισσότερους να είναι ασυμπτωματικοί.

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, η κινητοποίηση στο κατάστημα κράτησης Διαβατών ήταν άμεση και οι φυλακές χωρίστηκαν σε τρεις ζώνες, ενώ μετά την ανακατανομή των κρατούμενων διενεργήθηκαν απολυμάνσεις.

Στη μία από τις τρεις ζώνες κρατούνται οι θετικοί στον κορωνοϊό, στη δεύτερη όσοι έχουν ελεγχθεί και είναι αρνητικοί και στην τρίτη όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν έχουν ελεγχθεί αλλά δεν παρουσιάζουν κάποιο σύμπτωμα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα