Ψευτογιατρός: Διακόπηκε η δίκη του “Dr Kontos” – Κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα

Ψευτογιατρός: Διακόπηκε η δίκη του “Dr Kontos” – Κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα
Ο 47χρονος ψευτογιατρός οδηγείται στον ανακριτή Eurokinissi

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας διέκοψε τη δίκη του "ψευτογιατρού" εξαιτίας κωλύματος στο πρόσωπο ενός αναπληρωτή ένορκου. Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Στη διακοπή της δίκης του “ψευτογιατρού” προχώρησε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο ενός αναπληρωτή ένορκου.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο τη Δευτέρα ο “Dr Kontos” έχει κληθεί να απολογηθεί για ακόμη μία υπόθεση η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης. Πρόκειται για σκέλος της υπόθεσης για τις 12 ανθρωποκτονίες και τις 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με το οποίο ο “ψευτογιατρός” κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος το οποίο λάμβανε από τη δραστηριότητά του ως “ψευτογιατρός”, χρεώνοντας τους συγγενείς και τα θύματά του με υπέρογκα ποσά για να τους δώσει “θεραπευτικά ελιξίρια” και σκευάσματα.

Πάντως, ο 48χρονος “Dr Kontos” αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και εν συνεχεία θα απολογηθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version