Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός στη συναυλία του Πάριου – Χόρευαν νησιώτικα παρά τα μέτρα

Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός στη συναυλία του Πάριου – Χόρευαν νησιώτικα παρά τα μέτρα
Ο Γιάννης Πάριος επί σκηνής (φωτογραφία αρχείου) ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο τραγουδιστής παρακάλεσε το κοινό να καθίσει, αλλά κάποιοι ήταν "ασυγκράτητοι", πιάστηκαν χέρι-χέρι και τα μέτρα κατά της πανδημίας πήγαν... περίπατο. Ο Γιάννης Πάριος αναγκάστηκε να ολοκληρώσει νωρίτερα τη συναυλία του.

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί το κοινό στο τέλος της συναυλίας του Γιάννη Πάριου που έγινε χθες το βράδυ, Σάββατο (02/10), στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται στο “κόκκινο”.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα “Μακεδονία”, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από την σκηνή, όταν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα.

Τα μέτρα κατά του κορονοϊού καταρρίφθηκαν με τον κόσμο να πιάνεται από τα χέρια και να χορεύει και οι αποστάσεις μηδενίστηκαν. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, πριν αρχίσει να νησιώτικα έκανε παράκληση στον κόσμο να καθίσει στις θέσεις του, αλλά έπειτα από ένα σημείο δεν μπορούσε να συγκρατηθεί το κοινό.

Οι εικόνες αυτές δεν κράτησαν για πολλή ώρα, καθώς η συναυλία έληξε όταν κόσμος άρχισε να χορεύει και να σηκώνεται όρθιος. Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Πριν αρχίσει η συναυλία, έξω από το θέατρο πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία DJs και επιχειρηματίες της πόλης για το παράδοξο που συμβαίνει με την κανονική διεξαγωγή των συναυλία στην πόλη, παρά το μίνι lockdown, ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να παίξουν μουσική και κρατούν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης.

Δείτε το βίντεο από τη συναυλία του Γιάννη Πάριου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα