Γαλλία: Ο Μακρόν εξακολουθεί να παρουσιάζει συμπτώματα κορονοϊού

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν AP

Ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εξακολουθεί να παρουσιάζει συμπτώματα COVID-19, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εξακολουθεί να παρουσιάζει ορισμένα συμπτώματα του κορονοϊού, αλλά η συνολική κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, δήλωσε τη Δευτέρα 21/12 στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκαμπριέλ Ατάλ.

Ο Μακρόν, 43 ετών, βρέθηκε θετικός στην COVID-19 την περασμένη Πέμπτη και τέθηκε σε καραντίνα.

Με συμπτώματα όπως βήχας και κόπωση, ο Γάλλος πρόεδρος απομονώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην επίσημη κατοικία Λα Λαντέρν, στις Βερσαλλίες.

Η γαλλική προεδρία έκανε λόγο για "σταθερή κατάσταση της υγείας" του Γάλλου προέδρου και "καθησυχαστικά" αποτελέσματα εξετάσεων, σε ένα σύντομο ανακοινωθέν, που υπέγραφε ο γιατρός Ζαν Κριστόφ Περοσόν, ο αρχίατρος της προεδρίας της Δημοκρατίας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Σε ένα τρίλεπτο βίντεο που τράβηξε με το κινητό τηλέφωνό του και αναρτήθηκε στο Twitter στις 18/12 ο Γάλλος πρόεδρος υποσχέθηκε ότι θα ενημερώνει καθημερινά για την κατάσταση της υγείας του.

"Προσέχω πολύ. Τηρώ τις αποστάσεις, φοράω μάσκα, χρησιμοποιώ τακτικά απολυμαντικό. Και παρ’ όλ’ αυτά, ίσως κόλλησα τον ιό σε κάποια στιγμή απροσεξίας", είπε στο βίντεο

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Γαλλία, Εμανούελ Μακρόν
SHARE:

24Media Network