Όταν ο Στιβ Τζομπς έγινε... πρόεδρος των ΗΠΑ

Όταν ο Στιβ Τζομπς έγινε... πρόεδρος των ΗΠΑ

Δείτε τον Στιβ Τζομπς να πρωταγωνιστεί σε ταινία μικρού μήκους για την Apple, υποδυόμενος τον πρόεδρο Roosevelt. Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα (Vid)

Ο πολυμήχανος επιχειρηματίας Στιβ Τζομπς είχε ενσαρκώσει το ρόλο του πρώην Αμερικανού προέδρου Franklin D. Roosevelt (FDR).

Μετά από τριάντα χρόνια περίπου είδε το φως της δημοσιότητας, ένα διαφημιστικό της Apple , στο οποίο ο Στιβ Τζομπς παίζει το ρόλο του Franklin Delano Roosevelt, ο οποίος τότε κήρυξε πόλεμο στους ναζί οδηγώντας έτσι την Αμερική στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σε αυτό το διαφημιστικό που ονομάζεται ''1944'' και έχει διάρκεια 9 λεπτά μπορούμε να δούμε την σύγκριση μεταξύ της Apple που παριστάνει την Αμερική δηλαδή το καλό ενάντια στην IBM που παριστάνει την Γερμανία, το κακό.

Στο συγκεκριμένο διαφημιστικό ο Στιβ Τζομπς είχε μια μικρή ελπίδα ότι τα προϊόντα της Apple θα έχουν την καλύτερη ποιότητα, ελπίδα που επιβεβαιώθηκε με την πάροδο των χρόνων.

Το συγκεκριμένο βίντεο χρησιμοποιήθηκε μόνο εσωτερικά από την Apple σαν εργαλείο έμπνευσης των εργαζομένων στο τμήμα πωλήσεων.

Το ''1944'' φέρεται πως κόστισε 50.000 δολάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τεχνολογία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κούκλα Στιβ Τζομπς, κυνηγώντας το κέρδος

Η ζωή και το έργο του Στιβ Τζομπς

Πώς ο Στιβ Τζομπς έδωσε ξανά ζωή στην Apple

Ο Steve Jobs ως Roosevelt σε διαφημιστικό της Apple

SHARE:

24Media Network