Βόρεια Κορέα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν

Βόρεια Κορέα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν AP Photo/Vincent Yu

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση στα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας.

Η σύζυγος και η θεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έκαναν την Τετάρτη μια σπάνια εμφάνιση στα κρατικά μέσα ενημέρωσης, καθώς η οικογένεια έχει διατηρήσει χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν, η Ρι Σολ Γιου, και η θεία του, η Κιμ Κιονγκ Χούι, παρακολούθησαν μια παράσταση στο θέατρο Μανσουντάε στην πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ με αφορμή το σεληνιακό Νέο Έτος.

Τελευταία φορά που η Ρι εθεάθη δημοσίως ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου, την επέτειο της ίδρυσης του καθεστώτος, όταν συνόδευσε τον σύζυγό της σε επίσκεψη στο Παλάτι του Ήλιου Κουμσουσάν.

Όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε στην αίθουσα του θεάτρου με τη σύζυγό του, το κοινό ξέσπασε σε επευφημίες ζητωκραυγάζοντας, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Σε εικόνες που μεταδόθηκαν τηλεοπτικά φαίνεται η Ρι, φορώντας ένα μαύρο-κόκκινο παραδοσιακό φόρεμα, να συνομιλεί και να χαμογελά με τον Κιμ κατά τη διάρκεια της παράστασης και στη συνέχεια το ζευγάρι να ανεβαίνει στη σκηνή για να συγχαρεί τους καλλιτέχνες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα