Το φως στο τούνελ του κορονοϊού, ο βρυχηθμός του Πούτιν και το φαινόμενο Euphoria

Το φως στο τούνελ του κορονοϊού, ο βρυχηθμός του Πούτιν και το φαινόμενο Euphoria

Η θυσία του κετελαπόνγκο, το πολύ Μακρόν τραπέζι, το τετραπλό άξελ και της τσιντσίλα το beef. Η Μίνα Μπιράκου σχολιάζει όλα όσα ζήσαμε αυτή την εβδομάδα στο νέο επεισόδιο του podcast "Been There Done That".

Το φως στο τούνελ του κορονοϊού, ο βρυχηθμός του Πούτιν, η Ελληνική Αγωγή, η θυσία του καρναβαλιού, το τετραπλό άξελ της Kamila, η απειλή του Mark και το φαινόμενο Euphoria ήταν στο επίκεντρο της εβδομάδας που πέρασε.

Ατάκες επεισοδίου:

«Στηρίζω κυβέρνηση να θυσιάσουμε το καρναβάλι για να κάνουμε Πάσχα. Στηρίζω να το θυσιάσουμε για πάντα, ακόμα και για την Παγκόσμια Ημέρα Οσπρίων».

«Στα 18 μου πήγα στο καρναβάλι της Πάτρας. Έτρεξα την πόλη ντυμένη καρότο με καουμπόικες μπότες και την ήπια σε μαυροδάφνη. Τα μετατάρσια και το συκώτι μου ακόμα το θυμούνται».

«Θα γίνει κάθε 14χρονο που ακούει το Τσιντσίλα dealer ναρκωτικών; Όχι, όπως δεν γίναμε όλοι σατανιστές ακούγοντας death metal. Πρέπει οι γονείς να του κάνουν μια κουβέντα; Εννοείται».

«Αν αύριο έρθει ένα πάντα στον ευκάλυπτο στην Άνω Νέα Σμύρνη, πιθανότατα θα το δω μέσω του Instagram story που θα τραβάω. Mark ρίξ’ το».

«Όταν βομβαρδίζομαι από απλοϊκά τσιτάτα για self love και αυτοβελτίωση, θέλω απλώς να γίνω σημαντικά χειρότερος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα