“Καζάνι που βράζει” οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ανεξαρτητοποίηση 2 βουλευτών. Για αποστασία κάνει λόγο ο Καμμένος

“Καζάνι που βράζει” οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ανεξαρτητοποίηση 2 βουλευτών. Για αποστασία κάνει λόγο ο Καμμένος
Έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Παραιτήθηκαν από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, οι βουλευτές Χρυσούλα Μαρία Γιαταγάνα και Κων. Γιοβανόπουλος. Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος

Την παραίτησή τους από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την επιθυμία τους να είναι ανεξάρτητοι, δηλώνουν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, οι βουλευτές Χρυσούλα Μαρία Γιαταγιάνα και Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.                      

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βουλευτής κ.α. Γιαταγάνα, είχε εκφράσει εντόνως τη διαφωνία της με την επιλογή να στηρίξουν οι ΑΝΕΛ την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής είχε  ανακοινώσει στις 18 Μαρτίου, την παραίτηση της από το Εκτελεστικό γραφείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με επιστολή της προς τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Oι Ανεξάρτητοι Έλληνες πλέον θα διαθέτουν 15 βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές θα είναι 5, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται και η ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών που αριθμεί ήδη 13 μέλη.

ΑΝΕΛ: Η αποστασία των εν λόγω βουλευτών αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται

Για «αποστασία» και απόδειξη του «πόσο μας φοβούνται» κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αναφερόμενοι στην ανεξαρτητοποίηση των δύο βουλευτών του κόμματος κ.κ. Χρυσούλας Γιαταγάνα και Κώστα Γιοβανόπουλου σήμερα το πρωί, ενώ αφήνουν υπαινιγμούς για πιθανή συνεργασία των δύο βουλευτών με τη Νέα Δημοκρατία, και τους καλούν να επιστρέψουν τις έδρες τους.

«Ήταν αναμενόμενο, το βλέπαμε το έργο εδώ και καιρό. Ο Γιοβανόπουλος με τον Νταβρή ήταν Διόσκουροι» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με τους στενούς του συνεργάτες στη Βουλή, όπου εξετάστηκε το όλο ζήτημα καθώς και η αντίδραση του κόμματος, και επελέγη η σκληρή στάση απέναντι στους δυο βουλευτές.

Στην ανακοίνωση τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζουν:

“Μετά την επίθεση από ελεγχόμενα από την διαπλοκή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με λάσπη,

– μετά την πλήρη απομόνωσή μας από τηλεοράσεις και εφημερίδες,

– μετά τη δημόσια αποδοχή της πρόσκλησης Σαμαρά από τον ρίψασπι Νταβρή,

η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται”, αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε το Κίνημα των πολιτών που αντιστάθηκε και θα συνεχίσει να αντιστέκεται μέχρι τέλους στις δυνάμεις κατοχής.

Δεν εκβιαζόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε, δεν φοβόμαστε.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής.

Αυτούς που δεν άντεξαν τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση”, καταλήγουν.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα