Κουτσούμπας: "Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ"

Δημήτρης Κουτσούμπας
Δημήτρης Κουτσούμπας EUROKINISSI

Οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ είναι οι ήρωες των 400 ευρώ, δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ. "Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των εργαζομένων για μέτρα προστασίας".

«Οι εργαζόμενοι στα super market, δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς για να μη λείψει τίποτα από τα σπίτια μας. Είναι οι ήρωες των 400 ευρώ, εργάζονται part time, με ολιγόμηνες ακόμα και ολιγοήμερες συμβάσεις, χωρίς ρεπό, πέρα από το ωράριο τους και τις Κυριακές, είτε με ανοιχτά, είτε με κλειστά καταστήματα. 

Εκτεθειμένοι στον ιό σήμερα, στην ανεργία αύριο, χωρίς μέτρα προστασίας της υγείας τους, με την εργοδοτική αυθαιρεσία να οργιάζει» αναφέρει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας «για τη μέρα Πανελλαδικής Δράσης στα super market». 

«Ενώνουμε σήμερα τη φωνή μας με τη φωνή των εργαζομένων στα super market, για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής τους, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει πολλά, δεν πρέπει και δεν μπορούν να πληρώσουν ΞΑΝΑ!» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κουτσούμπας, K.K.E, Κορονοϊός, Σούπερ Μάρκετ
SHARE: