Λυκούδης: Να δημιουργηθεί μια μεγάλη μεταρρυθμιστική παράταξη με αριστερά χαρακτηριστικά

Λυκούδης: Να δημιουργηθεί μια μεγάλη μεταρρυθμιστική παράταξη με αριστερά χαρακτηριστικά
Φωτογραφία από παλαιότερη ομιλία για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Eurokinissi

Ο συνεργαζόμενος με το Ποτάμι βουλευτής παραδέχτηκε πως τα πράγματα για το κόμμα είναι δύσκολα και πρόσθεσε πως πρέπει να ορίσει τον προσανατολισμό του αρνούμενος ωστόσο να σχολιάσει την πρόταση του κ.Ψαριανού για στήριξη της ΝΔ.

Είμαι συνεργαζόμενος με το Ποτάμι και δεν παρεμβαίνω στα εσωτερικά του. Έιναι όντως όμως δύσκολα τα πράγματα στο κόμμα” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 και στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο μας ο βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης.

Σε σχέση με την πρόταση Ψαριανού για στροφή προς τη ΝΔ, είπε ότι δεν σχολιάζει ποτέ τον Ψαριανό και πρόσθεσε ότι το κόμμα είναι αυτό που θα ορίσει τον προσανατολισμό του. Η άποψη μας είναι ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια μεγάλη μεταρρυμθιστική παράταξη με αριστερά χαρακτηριστικά” δήλωσε χαρακτηριστικά. Έτσι όμως όπως είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω αν χωράει σε αυτή την προσπάθεια” διευκρίνισε.

Τέλος, εκτίμησε ότι όλοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν τους τόνους μετά την ελληνο-ρωσική ρήξη η οποία όπως είπε δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης ούτε από την συμπολίτευση ούτε από την αντιπολίτευση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα