ΝΔ κατά ΕΡΤ για Αθανασίου: Χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων μας

ΝΔ κατά ΕΡΤ για Αθανασίου: Χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων μας
Εξωτερική άποψη από τα γραφεία της ΝΔ Eurokinissi

Για “πρόθυμα φερέφωνα της συριζαϊκής προπαγάνδας” και “προβοκάτορες κατασκευαστές των fakenews” κάνουν λόγο από την αξιωματική αντιπολίτευση. "Παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών ΝΔ και ΚΙΝΑΛ" απαντά το Μαξίμου.

Επίθεση κατά της ΕΡΤ, την οποία κατηγορεί ως “χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας” εξαπολύει η αξιωματική αντιπολίτευση, αναφερόμενη εμμέσως πλην σαφώς στην προβολή των δηλώσεων του πρώην υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου για την υπόθεση Novartis από την κρατική τηλεόραση.

“Η κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης δεν έχει προηγούμενο. Το Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε ένα χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Ας γνωρίζουν τα πρόθυμα φερέφωνα της συριζαϊκής προπαγάνδας και οι προβοκάτορες κατασκευαστές των fakenews, ότι από την επομένη κιόλας μέρα των εθνικών εκλογών, η ΕΡΤ θα γίνει η δημόσια, ανεξάρτητη και πολυφωνική τηλεόραση που αξίζει στουςΈλληνες”, αναφέρει ειδικότερα η ΝΔ σε ανακοίνωση της.

Απάντηση Μαξίμου: Παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

«Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ υπερασπίζονται τη γραμμή της παραγραφής του αδικήματος της δωροδοκίας υπουργών, εν μέσω δικαστικών εξελίξεων στο σκάνδαλο Novartis. Τώρα κατανοούν όλοι γιατί ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση κατήγγειλε τη σπουδή ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να μην ψηφίσουν την ερμηνευτική δήλωση στο άρθρο 86 για την ευθύνη υπουργών», τονίζει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«Η μόνη έγνοια τους είναι τελικά να γλιτώσουν από ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τη Novartis, με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι οι μίζες πήγαιναν σε υπουργούς στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. Τους παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version