Πατούλης κατά Πυροσβεστικής: “Μαθαίναμε για τις φωτιές από το διαδίκτυο”

Πατούλης κατά Πυροσβεστικής: “Μαθαίναμε για τις φωτιές από το διαδίκτυο”
Ο πρόεδρος του ΙΣΑ και περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης Eurokinissi

Σοβαρή καταγγελία από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για την ενημέρωση που λάμβανε από τον Αττικάρχη για τις φωτιές.

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Αναφερόμενος στο μπέρδεμα που επικρατούσε κατά τη συνεννόηση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και των επιτελών της Πυροσβεστικής, ο περιφερειάρχης δήλωσε χαρακτηριστικά πως… κυνηγούσε τον Αττικάρχη ώστε να λάβει ενημέρωση για τις φωτιές, ενώ πρόσθεσε πως στην περιφέρεια μάθαιναν για την εξέλιξη των πυρκαγιών από το διαδίκτυο.

“Μάλλον κυνηγούσαμε τον Αττικάρχη του πυροσβεστικού σώματος παρά αυτός έπαιρνε τηλέφωνο τον περιφερειάρχη, ή τον οποιονδήποτε για να ενημερώσει. Μαθαίναμε για τη φωτιά, σχεδόν από το site. Αυτό πρέπει να διορθωθεί… Δηλαδή τι πρέπει να πω; Μας πήραν και μας ενημέρωναν; Δεν μας ενημέρωσε κανείς”.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη στο 6.54.50:

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης με ανάρτησή του στο Twitter. “Έχω μεγάλη απορία πως θα σχολιάσουν και αν θα σχολιάσουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ την τοποθέτηση του γαλάζιου περιφερειάρχη. Για να δούμε πόση ώρα θα κρύβονται”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα