ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοΐδη: Μάζεψε άρον – άρον το αδιανόητο πρόστιμο, ζητάει και τα ρέστα

ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοΐδη: Μάζεψε άρον – άρον το αδιανόητο πρόστιμο, ζητάει και τα ρέστα
O Μιχάλης Χρυσοχοϊδης Eurokinissi

"Αφού αναγκάστηκε μετά την κατακραυγή να μαζέψει άρον - άρον το αδιανόητο πρόστιμο, ο κ. Χρυσοχοΐδης ζητάει και τα ρέστα" σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το πρόστιμο σε γυναίκα που άφησε λουλούδι στο Πολυτεχνείο.

«Ο συμπονετικός κ. Χρυσοχοΐδης στη χθεσινή του συνέντευξη το βράδυ δεν είπε κουβέντα για την υποτιθέμενη απόφαση να αρθεί το πρόστιμο στη γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Τονίζει ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «σήμερα, αφού αναγκάστηκε μετά την κατακραυγή να μαζέψει άρον – άρον το αδιανόητο πρόστιμο, ζητάει και τα ρέστα από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επειδή τόλμησε να επικοινωνήσει χθες το βράδυ μαζί της και να πει το αυτονόητο, ότι πρέπει να ακυρωθεί το πρόστιμο». «Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο κ. Χρυσοχοΐδης;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η ανακοίνωση αναφέρεται στο περιστατικό που εκτυλίχθηκε έξω από το Πολυτεχνείο ανήμερα της επετείου του. Βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ σε μία πεζή γυναίκα που πέρασε να αφήσει ένα λουλούδι, έχοντας στείλει μήνυμα με τον κωδικό 6 και αφότου αποχώρησε από την εργασία της που βρισκόταν 100 μέτρα από το Πολυτεχνείο.

Όπως καταγράφηκε από το news 24/7:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version