Σκουρλέτης: "Το εξεγερσιακό μήνυμα του '73 εμπνέει τη νέα γενιά"

Κατάθεση στεφάνου στον χώρο του Πολυτεχνείου από τον Π. Σκουρλέτη
Κατάθεση στεφάνου στον χώρο του Πολυτεχνείου από τον Π. Σκουρλέτη EUROKINISSI

"Όπως τότε, έτσι και τώρα, βαδίζουμε στους δρόμους του Νοέμβρη", δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατάθεση στεφάνου στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου κατέθεσε σήμερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου, της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου.

«Πολλοί προσπάθησαν, χρόνια τώρα, να απαξιώσουν το μήνυμα του Νοέμβρη, αλλά το εξεγερσιακό μήνυμα του ’73 εξακολουθεί να είναι ένα σημείο αναφοράς, εμπνέει τη νέα γενιά. Τότε ήταν οι αγώνες για “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”. Σήμερα οι προκλήσεις της νέας γενιάς είναι και πάλι για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, για τη μείωση των ανισοτήτων, αλλά και για να μπορέσουν να αποτελέσουν οι νεανικοί αγώνες έναν φραγμό απέναντι στην κλιματική κρίση που ζούμε. Παραμένει, όμως, πάντα επίκαιρο και το αίτημα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Παιδείας. Όπως τότε λοιπόν, έτσι και τώρα, βαδίζουμε στους δρόμους του Νοέμβρη», δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μετά την κατάθεση στεφάνου.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολυτεχνείο, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επέτειος Πολυτεχνείου: Ζωγραφιές και γαρύφαλλα στο ΕΜΠ - Η δεύτερη μέρα σε φωτογραφίες

Πορεία Πολυτεχνείου: Ο Αλέξης Τσίπρας στην κεφαλή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ

SHARE:

24Media Network