Βελόπουλος σε Μητσοτάκη: Μας έκοψες το τσιγάρο και έπεσε ο τζίρος

Βελόπουλος σε Μητσοτάκη: Μας έκοψες το τσιγάρο και έπεσε ο τζίρος
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο Eurokinissi

Χιούμορ με τον αντικαπνιστικό έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Τι του απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με μια μικρή καθυστέρηση λίγο μετά τις 17.15 ο πρωθυπουργός Κυριιάκος Μητσοτάκης, δέχθηκε στο γραφείο του στη Βουλή τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης», στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το πρόσφατο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ευδιάθετος, μπροστά στους δημοσιογράφους, θέλησε να κάνει χιούμορ με αιχμές για τον αντικαπνιστικό νόμο, λέγοντας ότι «η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο» και επισημαίνοντας πως «οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα». Ωστόσο ο πρωθυπουργός τού απάντησε πως «οι καταστηματάρχες δεν κάνουν παράπονα γιατί ξέρουν πως ο νόμος ισχύει για όλους» και οι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν για να ξεκινήσει η κατ’ ιδίαν ενημέρωση.

Όλος ο διάλογος

Βελόπουλος: Η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο.

Μητσοτακης: Βλέπω μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους δημοσιογράφους το απόγευμα

Βελοπουλος:Πώς ήταν η Αμερική;

Μητσοτάκης: Εντατικό, διήμερο

Βελόπουλος: Τώρα που μας έκοψες το τσιγάρο θα πέσει ο τζίρος, οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα. Τον καταψήφισα αλλά βγαίνω εξω

Μητσοτάκης: Καλό είναι να εφαρμόζουμε το νόμο ακόμα και αν τον καταψηφίσαμε.

Ο κύκλος των σημερινών συναντήσεων θα κλείσει με την ενημέρωση από τον πρωθυπουργό του επικεφαλής του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης του κ. Βελόπουλου.

Ο κ.Βελόπουλος στη συνέχεια συνομιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι το μείζον θέμα είναι τα εθνικά και τα ελάσσονα είναι για τις αντιπαραθέσεις, ενώ ανέφερε ότι εξέφρασε στον πρωθυπουργό προβληματισμό για τη Χάγη.

Για τον εκλογικό νόμο, επιφυλάχθηκε να μελετήσει την πρόταση της κυβέρνησης και να τοποθετηθεί.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός τον ρώτησε “την αίσθηση του” για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκτίμησε ότι ο κ.Μητσοτάκης ακόμη το σκέφτεται, αλλά και πως θα είναι ένα πρόσωπο που θα προκαλέσει έκπληξη.

Πηγές του Μαξίμου όμως ξεκαθάριζαν ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν έκανε καμία αναφορά στην προεδρική εκλογή, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς Βελόπουλου.


 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα