Ο Corey Taylor των Slipknot έρχεται για μία συναυλία στο Λυκαβηττό

Διαβάζεται σε 2'
Corey Taylor
Ο Corey Taylor στο Louder Than Life Music Festival, 2023 Amy Harris/Invision/AP

Έρχεται στην Ελλάδα o ρόκερ Corey Taylor – των Slipknot και των Stone Sour – για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Λυκαβηττού, στις 28 Μαΐου 2024.

Ο Corey Taylor είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες της ροκ και metal μουσικής των τελευταίων τριάντα ετών.

Ο 50χρονος Αμερικάνος μουσικός είναι και τραγουδιστής σε δύο συγκροτήματα με πλατινένιες και παράλληλες καριέρες, τους Slipknot και τους Stone Sour.

Όσον αφορά στους Slipknot έχουν πουλήσει πάνω από 30.000.000 δίσκους παγκοσμίως και έγιναν πλατινένιοι με 6 συνεχόμενα άλμπουμς. Έχουν κερδίσει Grammy και πολλά ακόμα βραβεία, όπως Kerrang, Metal Hammer και NME, ενώ είναι μόνιμα headliners στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ.

Ο Taylor έχει συνοδεύσει σε εμφανίσεις τους και άλλες σημαντικές μπάντες όπως οι: Junk Beer Kidnap Band, Korn, Disturbed, Apocalyptica, Code Orange, Anthrax, Steel Panther, Tonight Alive, Falling in Reverse, Soulfly, Damageplan, Tech N9ne και οι Clay People.

Οι Stone Sour είναι ένα εξίσου επιτυχημένο συγκρότημα, σημειώνοντας 3 υποψηφιότητες για Grammy και βραβεύσεις όπως Loudwire και Revolver. Οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τις 3.000.000 παγκοσμίως και στη συλλογή τους έχουν πλατινένιο και χρυσό δίσκο.

Ο Corey Taylor έχει κυκλοφορήσει δύο solo δίσκους, στους οποίους κινείται σε διαφορετικά είδη μουσικής, ενώ έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με μια πλειάδα καλλιτεχνών.

Στη συναυλία του στο θέατρο Λυκαβηττού θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, με τραγούδια των Slipknot, των Stone Sour και της solo δισκογραφίας του.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι. Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία του Corey Taylor θα ανακοινωθούν σύντομα. Η προπώληση γίνεται αποκλειστικά από το www.more.com τα Public και το υπόλοιπο δίκτυο της More.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα