Φλορίντα Πετρουτσέλι: “Οι Ιταλοί δεν είναι ωραίοι άντρες”

Φλορίντα Πετρουτσέλι: “Οι Ιταλοί δεν είναι ωραίοι άντρες”
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ant1

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε για την απώλεια κιλών μετά την εγκυμοσύνη, για τη συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και για τη "γοητεία" των Ιταλών.

Καλεσμένη στο “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (02/05) η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία αναφέρθηκε στην οικογένειά της, στη γενέτειρά της, Ιταλία, στη συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και στην απώλεια των κιλών μετά την εγκυμοσύνη.

«Έχω χάσει πολλά κιλά, αλλά δεν κατάλαβα πώς. Νομίζω είναι από το πιεσμένο πρόγραμμα που ακολουθώ. Στην αρχή θέλαμε πολύ τρίτο παιδί και ο άντρας μου το είχε δεδομένο, αλλά μετά το δεύτερο περάσαμε πολύ δύσκολα και τώρα δεν το σκεφτόμασταν τόσο. Γυμνάζομαι γιατί κάπου πρέπει να εκτονωθώ, και ή θα εκτονωθώ στον Άρη ή στη γυμναστική», ανέφερε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ενώ για τη συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, η δημοσιογράφος δήλωσε: «Όσες φορές και να μιλήσω με την Ελεονώρα στο τηλέφωνο είναι μια έκπληξη. Την εκπομπή την κάνω με την καρδιά μου, είναι τόσο ωραίο να σου αρέσει να δουλεύεις. Να πηγαίνεις και να φεύγεις γεμάτος. Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στους Ιταλούς, υποστηρίζοντας ότι δεν ισχύει ότι είναι ωραίοι άντρες: «Είναι φήμη πως οι Ιταλοί είναι ωραίοι άντρες, αλλά δεν είναι. Έχουν έντονη γοητεία και πολύ καλούς τρόπους και αυτό αρέσει στις γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version