Σπύρος Ντούγιας: Έκλεψε τις εντυπώσεις ο μικρός Σέργιος από τις “Άγριες Μέλισσες”

Σπύρος Ντούγιας: Έκλεψε τις εντυπώσεις ο μικρός Σέργιος από τις “Άγριες Μέλισσες”
Ο Σπύρος Ντούγιας στο "The 2night show" Glomex

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Ντούγιας, που υποδύεται τον μικρό Σέργιο στις "Άγριες Μέλισσες". Τι ανέφερε για τη σειρά και τι ζήτησε από τον πρωθυπουργό.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” ο μικρός Σπύρος Ντούγιας, ο οποίος παίζει τον γιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου στις “Άγριες Μέλισσες”, τον Σέργιο.

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο μικρός Σέργιος “έκλεψε” τις εντυπώσεις με την αθωότητα και την παιδικότητά του, ενώ μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση και ανέφερε πώς μπήκε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1:

Εγώ είχα παίξει και στο Αν Ήμουν Πλούσιος. Είχα παίξει σε πολλές διαφημίσεις κι είπαν να με δούνε σε αυτήν τη σειρά. Ήρθα εδώ το στούντιο Κάπα και μπήκα μέσα και ήμουν πολύ ντροπαλός. Ήμουν με την Κατερίνα Γερονικολού”.

“Δεν έχω άγχος. Τα θυμάμαι τα λόγια. Είμαι ο μόνος που δεν διαβάζω τα λόγια μου, όλοι οι άλλοι τα διαβάζουν”, δήλωσε ο Σπύρος Ντούγιας, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να πει τα λόγια από την τελευταία σκηνή που γύρισε και το έκανε, λέγοντας: “Μαμά μπαμπά κοιτάξτε τι δώρο μου έφερε ο παππούς, το τρενάκι που ήθελα κι ένα φτερό Ινδιάνου”.

Μάλιστα, ο μικρός Σπύρος “κατήγγειλε” πως η 12χρονη αδελφή του βλέπει GNTM και δεν τον αφήνει να δει “Άγριες Μέλισσες”, γι’ αυτό και έχει δει μόνο μία φορά τον εαυτό του να παίζει στη σειρά, ενώ ζήτησε και μία χάρη από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Να δώσει 10 ευρώ παραπάνω στους παππούδες του για να ψωνίσουν ό,τι θέλουν.

Κλείνοντας, ο Σπύρος Ντούγιας ανέφερε: “Είναι καλύτερο να είσαι φτωχός παρά πλούσιος”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα