Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Βόσκαρης παντρεύεται στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Βόσκαρης παντρεύεται στο Διαφάνι
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις "Άγριες Μέλισσες". Ο Βόσκαρης ετοιμάζει ένα πανούργο σχέδιο και προχωρά σε ένα γάμο που θα αναστατώσει το Διαφάνι.

Καθηλώνουν τους τηλεθεατές οι συνεχείς εξελίξεις και οι ανατροπές που “τρέχουν” στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς ολοένα και περισσότερα μυστικά των ηρώων βγαίνουν στη φόρα.

Μέχρι στιγμής οι τηλεθεατές έχουν δει την απόδραση της Ελένης από τη φυλακή, η οποία θα οδηγήσει σε νέα δραματικά γεγονότα.

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν, η Ελένη δεν θα εκτίσει την ποινή της μετά από τη χάρη που θα της δώσει ο υπουργός, ωστόσο, δεν θα γλιτώσει από τα χέρια του Βόσκαρη.

Όταν η Ελένη εγκατασταθεί ξανά στο Διαφάνι, θα μετακομίσει στο χωριό και ο βασανιστής της, ο οποίος θα βάλει σε εφαρμογή ένα πανούργο σχέδιο, ώστε να συνεχίσει την εκδίκησή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “On Time”, ο Βόσκαρης θα μπει στη Χωροφυλακή με τη βοήθεια του Δούκα και θα προσπαθήσει να γίνει διοικητής, βγάζοντας από τη μέση τον Ενωμοτάρχη και τον νεαρό Άγγελο.

Θα ρίξει τα δίχτυα του στη Σοφούλα, την κόρη του Τόλλια, η οποία θα ενθουσιαστεί και θα δεχτεί να προχωρήσει μαζί του σε γάμο. Οι δυο τους θα αρραβωνιαστούν, αλλά ο Βόσκαρης έχει άλλους σκοπούς στο μυαλό του.

Η Ελένη θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να βρει κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία για τα όσα έχει διαπράξει ο Βόσκαρης, αλλά εκείνος σκοπεύει να βάλει στο χέρι όλο το χωριό μέσω του κοινοτάρχη πεθερού του και να οδηγήσει ξανά την Ελένη στη φυλακή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα