Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Οι αποκαλύψεις και η λάθος απόφαση της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Οι αποκαλύψεις και η λάθος απόφαση της Δρόσως
Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Νέο spoiler για τις "Άγριες Μέλισσες" αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Ποια μυστικά θα έρθουν στη "φόρα". Πού θα καταλήξει η Δρόσω.

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις και οι συνεχείς ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, που καθηλώνει καθημερινά τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1, ενώ διάφορα spoilers μας δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου.

Σύμφωνα με το MyTv και τη Σοφία Τσίρκα, η Δρόσω και ο Τάκης θα έχουν έναν έντονο καβγά και εκεί θα αποκαλυφθεί το μυστικό της, ότι δηλαδή έχει ένα παιδί. Μετά τις αποκαλύψεις, η σχέση τους μπαίνει σε νέες βάσεις, ωστόσο, ο κόσμος της γκρεμίζεται ξανά πολύ γρήγορα.

Συγκεκριμένα, η Δρόσω θα μάθει πως όλες οι υποσχέσεις του Τάκη ότι θα της βγάλει δίσκο είναι ψέματα και πως το κάνει για την κρατήσει κοντά του. Τότε, απογοητευμένη και καταρρακωμένη για άλλη μια φορά, η νεαρή κοπέλα θα οδηγηθεί σε μία λάθος απόφαση προκειμένου να επιβιώσει. Η Δρόσω θα αναγκαστεί να πουλήσει το κορμί της, αλλά όταν συνειδητοποιεί τι έκανε, σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φύγει.

Παράλληλα, αποκαλύψεις θα έχουμε και στη σχέση Λάμπρου – Ελένης, καθώς ο πρώτος θα μάθει όλα όσα της συμβαίνουν μέσα στη φυλακή εδώ και 6 χρόνια. Ο Λάμπρος θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την αγαπημένη του με τη βοήθεια του Σαράφη, ωστόσο, η Λενιώ θα προσπαθήσει να τον εμποδίσει, καθώς φοβάται την αντίδραση του Βόσκαρη.

Άλλη μία αποκάλυψη, όμως, θα έχουμε στη σειρά και αυτή θα έρθει από την πλευρά του Παναγιώτη, ο οποίος θα ομολογήσει στον Προκόπη την αλήθεια για το ταξίδι του στην Αμερική και όσα συνέβησαν εκεί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα