Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Στο ψυχιατρείο ο Μιλτιάδης

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Στο ψυχιατρείο ο Μιλτιάδης
Ο Μιλτιάδης Σεβαστός στις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Συνεχείς ανατροπές περιμένουν τους τηλεθεατές στις "Άγριες Μέλισσες". Νέο spoiler αναφέρει πως ο Μιλτιάδης θα αρχίσει να χάνει τα λογικά του και θα μπει σε ψυχιατρείο.

Συγκλονιστική θα είναι η συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, που έχει καθηλώσει για μία ακόμη σεζόν τους τηλεθεατές.

Οι ανατροπές και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ τα spoilers που κυκλοφορούν μάς δίνουν πληροφορίες για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Σε συνέχεια ενός προηγούμενου spoiler, που αναφέρει πως ο Μιλτιάδης θα προσπαθήσει να πυροβολήσει τον Δούκα και θα πετύχει τον Μελέτη, μαθαίνουμε πως θα μεταφερθεί στο κρατητήριο κι από εκεί μετά στο ψυχιατρείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MTtv και τη Σοφία Τσίρκα, ο Μιλτιάδης θα μεταφερθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του, αλλά η κατάστασή του θα είναι πολύ άσχημη, ενώ μετά από ένα ξέσπασμά του, θα κάνει κακό στον εαυτό του και θα νοσηλευτεί σε κλινική.

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα προσπαθήσουν να του δώσουν δύναμη, ωστόσο, εκείνος κάθε μέρα θα βουλιάζει σε άσχημες σκέψεις και θα χάνει τα λογικά του. Όταν η Βιολέτα τον επισκεφθεί στην κλινική, θα συνειδητοποιήσει πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του, καθώς η κατάστασή του μέρα με τη μέρα θα χειροτερεύει.

Η Βιολέτα και ο Λάμπρος θα πάρουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μάλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη. Ανησυχώντας πως μπορεί να κάνει μεγαλύτερο κακό στον εαυτό του, θα αποφασίσουν να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική, όπου εκεί θα εκτίσει την ποινή του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα