Έλλη Τρίγγου: “Θα κλονιστεί η σχέση με τις αδελφές στις Άγριες Μέλισσες”

Έλλη Τρίγγου: “Θα κλονιστεί η σχέση με τις αδελφές στις Άγριες Μέλισσες”
Η Έλλη Τρίγγου στο The 2night Show Glomex

Η Ασημίνα από τις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στο The 2night Show για τη συνέχεια της σειράς. Η Έλλη Τρίγγου αποκάλυψε ότι θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα μάθει την απιστία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” την Έλλη Τρίγγου, μια εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς του ANT1 Άγριες Μέλισσες“. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τις καταιγιστικές εξελίξεις του ρόλου της Ασημίνας, στην πολυσυζητημένη σειρά που σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Για τις ομοιότητες και τις διαφορές που εντοπίζει η ίδια ανάμεσα στον εαυτό της και την Ασημίνα, η Έλλη Τρίγγου δήλωσε:

“Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό μεταξύ μας και το ίδιο πίστευε και ο σκηνοθέτης μας, ο Λευτέρης Χαρίτος κια μου έλεγε ότι είναι μεγάλη πρόκληση γιατί δεν της μοιάζω. Εγώ συμφωνούσα! Έβλεπα όλη αυτή την καλοσύνη και την υπομονή της Ασημίνας και την “κοίταζα” περίεργα. Τώρα, όσο περνάει ο καιρός, βρίσκω πολλά κοινά σημεία. Σκέφτεται πολύ η Ασημίνα, είναι πολύ λογικός άνθρωπος. Κι εγώ έχω λογική, κάπου είναι. Η Ασημίνα έχει πολλή και βαθιά υπομονή, τη θαυμάζω για αυτό και θα ήθελα να της μοιάσω. Επειδή το σίριαλ είναι καθημερινό, θα πρέπει να κρατάς μια συνέπεια και μια συνέχεια στον ρόλο. Αυτό δεν είναι εύκολο”.

Όσο για τη συνέχεια της σειράς, η ηθοποιός έδωσε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η Ασημίνα μπορεί να είναι εξίσου δυναμική με την Ελένη, δεν ξέρεις τι μπορεί να δουν τα ματάκια μας και τα δικά της. Πιστεύω θα βγάλει μια δύναμη, ενώ είναι πολύ ήρεμη. Εγώ, για παράδειγμα, εκτονώνω τα πράγματα από μέσα μου, η Ασημίνα όχι. Θα δούμε τώρα αυτό τι μπορεί να σημαίνει. Όσον αφορά στην απιστία Νικηφόρου-Δρόσως, η σεναριογράφος μας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι, αν δεν είχε φανταστεί για ποιο λόγο το κάνει και δεν είχε σκεφτεί τη συνέχεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι μιλάμε για ελληνικό χωριό του 1958. Συμβαίνουν αυτά. Είναι ένα γεγονός. Στεναχωριέμαι, γιατί φαντάζομαι ότι θα κλονιστεί η σχέση με τις αδερφούλες στη συνέχεια. Οι άντρες πάνε και έρχονται, το αίμα… νερό δεν γίνεται. Κάποια στιγμή θα το μάθει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα μάθει την απιστία η Ασημίνα. Πώς θα το μάθει άραγε; Πώς θα γίνει η αποκάλυψη;”.

Η Ελλη Τρίγγου αναφέρθηκε, επίσης, στην οικογένειά της, στα αδέλφια της και στον χωρισμό των γονιών της όταν ήταν 2 ετών. όπως είπε:

“Έχω δύο μικρότερα αδέρφια. Τον Ηλία και τη Μαντώ. Είμαι η μεγαλύτερη. Έχουμε αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας, 15 χρόνια. Είναι τώρα στην εφηβεία. Δε ζούμε στην ίδια πόλη. Εκείνοι ζουν στην Πάτρα με τον μπαμπά μου. Είμαστε σαν φίλοι, σαν παρέα. Λαχταράω να τους ακούω να μου μιλάνε. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει όταν ήμουν δύο ετών και έτσι έχω το πλεονέκτημα να έχω πολλές οικογένειες. Έχω πολλές οικογένειες, γιατί οι γονείς μου έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους και έτσι είχα πολλά οικογενειακά πρότυπα. Βοήθησαν πολύ οι γονείς μου, υπάρχει τρομερή ισορροπία. Ό,τι και να συνέβαινε μεταξύ τους, είχαν πάντα την ενωτική πρόθεση σε σχέση με μένα”.

Τέλος, η αγαπητή ηθοποιός αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον εαυτό της, όπως το ότι της αρέσει να κάνει γυμνισμό.

“Κάνω γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο, ένα δώρο. Η περιουσία μας. Δεν μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου. Οπότε όταν βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον προστατευμένο, που επιτρέπεται και δε θα φέρω άλλον σε δύσκολη θέση, φυσικά και το επιλέγω, εννοείται. Εγώ και πολύς άλλος κόσμος που ξέρει να εκτιμάει την ελευθερία”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα