MasterChef 3: Η δοκιμασία, ο “μαγειρικός στρουθοκαμηλισμός” και η αποχώρηση

MasterChef 3: Η δοκιμασία, ο “μαγειρικός στρουθοκαμηλισμός” και η αποχώρηση

Ποια συνταγή κλήθηκαν να αντιγράψουν οι 9 υποψήφιοι για αποχώρηση, τι είναι ο "μαγειρικός στρουθοκαμηλισμός" του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής;

Με τεταμένο κλίμα και γεμάτο αγωνία ήταν το επεισόδιο της Τρίτης του MasterChef 3, αφού την προηγούμενη μέρα οι κριτές ήταν φανερά εκνευρισμένοι και πάρα πολύ απογοητευμένοι από τους διαγωνιζόμενους.

Η κακή απόδοση των περισσότερων παικτών είχε ως αποτέλεσμα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αντί για 3, να είναι 9! Έτσι, την Τρίτη το βράδυ οι 9 παίκτες μαγείρεψαν διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αντιγράψουν και να φτιάξουν όσο καλύτερα και πιο πιστά γίνεται μια ιδιαίτερη συνταγή: Τραγανό ρολό κοτόπουλου ελευθέρας βοσκής τυλιγμένο με προσούτο, πουρέ μανιταριών, πατάτα fondant και gastrique από ξύδι XERES.

Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε πριν ξεκινήσουν να μάθει τη γνώμη τους για την αποτυχία της προηγούμενης μέρας. Ο κριτής έδωσε τη δική του θεωρία, την οποία ονόμασε “Μαγειρικό στρουθοκαμηλισμό”!

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να φέρουν εις πέρας τη μαγειρική αποστολή που τους δόθηκε. Νικήτρια της δοκιμασίας ήταν η Ιωάννα που είχε το καλύτερο πιάτο.

Από τους υπόλοιπους παίκτες, στις τελευταίες δύο θέσεις έμειναν η Σπυριδούλα και ο Θάνος. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν ότι έπρεπε από το παιχνίδι να αποχωρήσει ο Θάνος Σπανός.

Ένας πολύ συμπαθητικός παίκτης, ένα παιδί που ήταν πολύ αγαπητό στους συμπαίκτες του, ένας διαγωνιζόμενος που εκτιμούσαν οι κριτές. Του χάρισαν όλοι ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα γεμάτο σεβασμό.

Οι κριτές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια: “Μαγείρευες με κομμένο δάχτυλο, δεν το έβαλες κάτω ούτε μια στιγμή” είπε ο Κοντιζάς, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης πρόσθεσε: “Είσαι ένα πολύ καλό παιδί, με πολύ καθαρό βλέμμα και πολύ θετικός άνθρωπος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version