MasterChef: Η θεαματική είσοδος του “Μπόμπαινα” – “Τσουπ, surprise!”

MasterChef: Η θεαματική είσοδος του “Μπόμπαινα” – “Τσουπ, surprise!”
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης YouTube

Επέστρεψε στο MasterChef 6 ο "Μπόμπαινας" και τα γέλια... κόπηκαν. Η επιστροφή στις κουζίνες του μαγειρικού ριάλιτι και το μπλουζάκι "Εγώ, ο απαισιότατος".

Γέμισε ξανά η κουζίνα του MasterChef 6, καθώς τους 11 διαγωνιζόμενους περίμενε στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/03) μία ευχάριστη έκπληξη, μιας και οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν επιστροφές!

Ο λόγος φυσικά για τους διαγωνιζόμενους που αποχώρησαν από το μαγειρικό ριάλιτι, οι οποίοι επέστρεψαν για μία δεύτερη ευκαιρία και να διεκδικήσουν ξανά μία θέση στον διαγωνισμό.

Παίκτες και κριτές υποδέχθηκαν τους πρώην διαγωνιζόμενους, οι οποίοι με τη σειρά τους κλήθηκαν να ετοιμάσουν μία παρασκευή που θα αποτελούσε το εισιτήριο για το σπίτι και θα τους έδινε πίσω την πολυπόθητη ποδιά.

Κι αν οι περισσότεροι παίκτες έγιναν δεκτοί εν μέσω πανηγυρισμών, ο Δημήτρης Ταϊρίδης aka “Μπόμπαινας” μπήκε στην κουζίνα του μαγειρικού ριάλιτι αθόρυβα, επιφυλάσσοντας θεαματική είσοδο, αφού εμφανίστηκε τελευταίος φορώντας μία μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν μία εικόνα από την ταινία κινουμένων σχεδίων “Εγώ, ο απαισιότατος”.

“Αφήνω να μπουν οι πρώτοι επτά και τσουπ, surprise!”, είπε χαρακτηριστικά ο πολυσυζητημένος παίκτης, ενώ πιστός στα καυστικά του σχόλια για τον Βασίλη Μπόλλο, ανέφερε: “Βασίλη μου γιατί άσπρισες; Ώπα σου λέει ο Ταϊρίδης βγήκε έξω και άκουσε τι λέω, όπως ο Ταϊρίδης βγήκε έξω και είδε και σε έναν υπότιτλο ‘θέλω να παλέψω και να μην πάω εκ του ασφαλούς’. Θα τα ξεκαθαρίσουμε λιγάκι τα πράγματα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version