MasterChef Trailer: Αγωνία για την αποχώρηση – “Η σάλτσα αγγίζει 99,9% την πρωτότυπη”

MasterChef Trailer: Αγωνία για την αποχώρηση – “Η σάλτσα αγγίζει 99,9% την πρωτότυπη”
MasterChef Facebook / @MasterChef Greece

Η ώρα της κρίσης για την Κόκκινη ομάδα του Masterchef έφτασε. Τρεις μόνο παίκτες μπορούν να ψηφιστούν. Ποιοι θα καταφέρουν να μείνουν στο παιχνίδι;

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Παρασκευής (06/05) στην κουζίνα του MasterChef, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η χρυσή δεκάδα του φετινού διαγωνισμού είναι πια γεγονός και ανάμεσα τους βρίσκεται επίσημα ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος.

Από αυτούς, όμως, ένας θα χάσει την ευκαιρία του να φτάσει μέχρι τον τελικό, αφού απόψε θα έχουμε μια ακόμη αποχώρηση από το MasterChef.

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε – Ποιος πήρε ασυλία

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες έμαθαν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας και οι Μπλε ήταν οι νικητές, ενώ οι Κόκκινοι οι ηττημένη.

Από τους Κόκκινους, ο Γιάννος ήταν εκείνος που κέρδισε την ασυλία και δεν θα μπορεί να ψηφιστεί στο αποψινό επεισόδιο, όπως και ο Παναγιώτης ο οποίος κατέχει την κάρτα ασυλίας.

Έτσι, η Καλλιόπη, ο Μάριος και ο Νικήτας περιμένουν να μάθουν ποιοι θα μαγειρέψουν στην δοκιμασία αποχώρησης. Θα γίνει, άραγε, χρήση της κάρτας ασυλίας;

MasterChef: Δείτε το trailer της Παρασκευής (06/05)

Ο αποψινός καλεσμένος του οποίου το πιάτο θα κληθούν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα είναι ο κορυφαίος σεφ Δημήτρης Παμπόρης.

“Η σάλτσα αγγίζει 99,9% την πρωτότυπη” ακούγεται να λέει ο σεφ στο trailer, οπότε κάποιος από τους παίκτες θα τα πάει εξαιρετικά στην απαιτητική δοκιμασία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version