Άγριες Μέλισσες: Μια “απρόσμενη” συνάντηση για την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Μια “απρόσμενη” συνάντηση για την Ελένη

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Μία "απρόσμενη" συνάντηση αναμένεται να έχει η Ελένη, χτυπημένη άσχημα από την πτώση της στο γκρεμό.

Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις της ερχόμενη Δευτέρας στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες“, που καθηλώνει τους τηλεθεατές κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στον ΑΝΤ1.

Η Ελένη χτυπημένη άσχημα από την πτώση της στον γκρεμό, έχει μια “απρόσμενη” συνάντηση. Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας αρχίζει να υποψιάζεται πως πίσω από το σκίτσο του δολοφόνου του γιου του κρύβεται ο Κυπραίος.

Η Ασημίνα ομολογεί στη Δρόσω πως την είδε με τον Ιορδάνη κι η Δρόσω της υπόσχεται πως δε θα προχωρήσει τη σχέση μαζί του. Παράλληλα, ο Κυπραίος κι ο Φανούρης βρίσκουν ημιλιπόθυμη την Ελένη και την μεταφέρουν στο χωριό.

Ο Κλεομένης, προσπαθώντας να πείσει την Πηνελόπη να μείνει κοντά του, της αποκαλύπτει πως αυτός που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη είναι ο Μελέτης. Κι ενώ όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να συνέλθει η Ελένη, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Λάμπρο και τον Κυπραίο γίνεται όλο και πιο τεταμένη. Όταν η Ελένη μένει μόνη με τη Θεοδοσία, οι μάσκες πια πέφτουν ανάμεσά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα