Νέα σειρά από τους δημιουργούς των "Άγριων Μελισσών" - Ποιοι θα παίζουν

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες"
Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Μετά τις "Άγριες Μέλισσες", οι Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη ετοιμάζουν μια νέα σειρά που θα ονομάζεται "Σιωπηλοί Δρόμοι". Ποια γνώριμα πρόσωπα θα δούμε.

Νέα τηλεοπτική δουλειά ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", που έχει καθηλώσει το κοινό εδώ και δύο σεζόν, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές.

Οι Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη θα μεταφέρουν την επιτυχημένη "συνταγή" τους στο Mega, όπου θα προβληθεί η καινούργια τους δουλειά που θα ονομάζεται "Σιωπηλοί Δρόμοι".

Σημειώνεται πως το Mega έχει μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό της prime time, επενδύοντας ξανά στην ελληνική μυθοπλασία, έχοντας ξεκινήσει ήδη την προβολή δύο σειρών: της "Έξαψης" και του "Σχεδόν Ενήλικες".

Στη σειρά, μάλιστα, θα δούμε μια ηθοποιό που αγαπήθηκε πολύ στις "Άγριες Μέλισσες" και η οποία ολοκλήρωσε τον ρόλο της στο τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς, έχοντας ένα συγκινητικό τέλος.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που είχε υποδυθεί τη Θεοδοσία, την σύζυγο του δάσκαλου Λάμπρου, η οποία σκοτώθηκε λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης σεζόν.

Επίσης, φήμες ήθελαν τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, τον περίφημο Σέργιο των "Άγριων Μελισσών", να πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ, ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει τελικά η συμμετοχή του.

Σύμφωνα με τη "Φωλιά των Κου Κου", τη θέση του θα δούμε τον Χρήστο Λούλη, ενώ στη σειρά θα δούμε και τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Μυρτώ Αλικάκη, Κάτια Γκουλιώνη και Χαρά Μάτα Γιαννάτου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1, MEGA
SHARE:

24Media Network