One Night Stand: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά

One Night Stand: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά
Η ενότητα του εξομολογητηρίου, που περιελάμβανε η βραδινή εκπομπή Ok@Night με τον Θέμη Γεωργαντά επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ Youtube

Ο παρουσιαστής που δεν συνέχισε με τη νέα σεζόν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 επιστρέφει με την αγαπημένη στήλη του εξομολογητηρίου.

Βρέθηκε πλάι στην Φαίη Σκορδά τα τελευταία χρόνια στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό». Ωστόσο, με την εκκίνηση της νέας σεζόν, δεν τον είδαμε στην παρέα του πρωινού. Ο λόγος για τον Θέμη Γεωργαντά που όπως όλα δείχνουν μετακομίζει στην βραδινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Η είδηση για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια του παρουσιαστή βγήκε από το πάνελ της Φαίης Σκορδά, η οποία και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον παρουσιαστή του MAD.

Σε ένα concept που μοιάζει με το Ok @ Night, από όπου προέκυψαν ορισμένες ιδιαίτερα juicy αποκαλύψεις, ο Θέμης Γεωργαντάς επιστρέφει με την εκπομπή “One Night Stand”, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει πρεμιέρα εκεί κατά τα μέσα Νοέμβρη.

Το εξομολογητήριο

Η εκπομπή που παρουσίαζε στο MAD ο Θέμης Γεωργαντάς έγινε συχνά αντικείμενο συζήτησης σε άλλες Lifestyle εκπομπές χάρη στην ξεχωριστή ενότητα που περιλάμβανε, το «εξομολογητήριο». Σε ένα σκηνικό που έμοιαζε με δωμάτιο εξομολόγησης αν εκείνα των καθολικών εκκλησιών, ο Θέμης Γεωργαντάς υπέβαλε στους καλεσμένους του «πικάντικες» ερωτήσεις. Η παραγωγή της εκπομπής ήταν εκείνη που έκρινε αν η απάντηση του εξομολογούμενου ήταν ειλικρινής ή όχι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο παρουσιαστής σκοπεύει να εντάξει την συγκεκριμένη ενότητα στη νέα του εκπομπή από τον ΣΚΑΙ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα