Survivor 4: Αυτές θα είναι οι αμοιβές “Μαχητών” και “Διασήμων”

Survivor 4: Αυτές θα είναι οι αμοιβές “Μαχητών” και “Διασήμων”
Survivor Instagram / @Survivor Greece

Διαρροές για τα χρηματικά ποσά που θα παίρνουν "Μαχητές" και "Διάσημοι" στο νέο Survivor. Συγκεκριμένη παίκτρια ζήτησε 14.000 ευρώ.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκονται οι προετοιμασίες του ΣΚΑΙ και της Acun Media για το Survivor 4, που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας τους πρώτους μήνες του 2021. Πάντως, στις 18 Δεκεμβρίου 2020 θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο κάποιοι από την παραγωγή.

Τα κάστινγκ για την ομάδα των “Μαχητών” είναι στο τέλος τους, ενώ οι υπεύθυνοι ψάχνουν ακόμη τα ονόματα που θα “κλείσουν” για την ομάδα των “Διασήμων”. Φαίνεται, πάντως, πως η παραγωγή δυσκολεύεται να βρει άτομα που να είναι celebrities πρώτης γραμμής για να μπουν στο παιχνίδι, καθώς οι περισσότεροι φοβούνται να ταξιδέψουν και απαντούν αρνητικά.

Σχετικά με την Ιωάννα Τούνη, η οποία είχε δεχτεί μια πολύ δελεαστική πρόταση με υψηλό χρηματικό ποσό για να συμμετάσχει στο ριάλιτι, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, καθώς κάποια ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως έχει αρνηθεί και κάποια άλλα ότι έχει συμφωνήσει ήδη με την παραγωγή.

Τα ποσά που ακούγονται

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, έχουν διαρρεύσει τα ποσά που έχουν προταθεί σε “Μαχητές” και “Διάσημους”.

Ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή “Πρωινό” ανέφερε το πρωί της Τρίτης (8/12) στα 300 με 1.000 ευρώ την εβδομάδα κυμαίνεται η αμοιβή των “Μαχητών”. Τα ποσά αυτά θα δοθούν με κοινωνικά κριτήρια, δηλαδή με βάση το αν έχουν παιδιά ή αν αφήνουν μια πολύ καλή δουλειά για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Τα ποσά ανεβαίνουν πολύ περισσότερο στην ομάδα των “Διασήμων” και ξεκινούν από 2.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ φτάνουν στις 7.000 ευρώ. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε στην εκπομπή πως έχει μια πληροφορία για αμοιβή 14.000 από μία συγκεκριμένη υποψήφια, χωρίς να αποκαλύψει ποια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version