Survivor 4 – Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: “Έχουν γίνει πολύ σοβαρά πράγματα εκτός κάμερας”

Survivor 4 – Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: “Έχουν γίνει πολύ σοβαρά πράγματα εκτός κάμερας”
Ο Γιώργος Κοψιδάς Glomex

Για το Survivor, τους Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο με τους οποίους δεν θα έκανε παρέα εκτός παιχνιδιού και για τις δηλώσεις κατά την αποχώρησή του που έχουν σχολιαστεί, μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς.

“Με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά δεν θα έκανα παρέα εκτός Survivor“, δήλωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά.

Μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο και την συμπεριφορά που είχε εκτός κάμερας, ο Κοψιδάς δήλωσε τα εξής: “Έχουν γίνει πράγματα πολύ σοβαρά που δεν μπορούν να ειπωθούν. Έγιναν εκτός κάμερας και τα γνωρίζουμε όλοι. Γενικά ο Τριαντάφυλλος είχε ένα μότο, δηλαδή ό,τι δεν γράφεται στην κάμερα είναι σαν να μην έχει γίνει. Όταν ένας άνθρωπος μπορεί να κοιτάζει στα μάτια δέκα ανθρώπους που γνωρίζουν όλοι την αλήθεια και να τους λέει πως αυτό δεν έχει γίνει, εμένα αυτό με τρομάζει. Στην αρχή σου βγαίνει θυμός, αλλά στη συνέχεια απογοητεύτηκα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο. Του είχαμε δώσει πολλές ευκαιρίες σαν ομάδα, αλλά αυτός επέμενε. Αντίστοιχη συμπεριφορά έχει και ο Παππάς. Δεν μπορώ να έχω στο πεδίο μου τέτοιους ανθρώπους”.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού την ημέρα της αποχώρησής του, που είχαν σχολιαστεί αρκετά, ο ίδιος δήλωσε:

“Ο κόσμος νόμιζε ότι είπα ότι το κοινό είναι κουτσομπόληδες αλλά αυτό είχε να κάνει με μένα και τον Τριαντάφυλλο. Δεν είχα στο μυαλό μου να κατηγορήσω το κοινό. Αν εκφράστηκα λάθος… Ήταν σοκ για μένα. Επειδή είχαμε όλη μέρα τσακωμούς και εντάσεις επέλεξα να αυτοπροταθώ για το καλό της ομάδας με κίνδυνο να φύγω και έτσι έγινε… Δεν άξιζε τελικά αλλά και πάλι το ίδιο θα έκανα. Είδα όταν βγήκα ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί στο παιχνίδι. Κατηγορήθηκα ότι καθοδηγώ τις ψηφοφορίες… τώρα που έφυγα πώς τις καθοδηγώ;”.

Κλείνοντας ο ηθοποιός δήλωσε για την εμπειρία του στο Survivor: “Έφυγα πλήρης. Το έχω χορτάσει. Έμεινα 3 ολόκληρους μήνες. Δεν έχω απωθημένο. Μόνο ότι δεν τραγούδησα στο πάρτι της ένωσης. Είμαι ευγνώμων για τη εμπειρία που έζησα. Έμαθα πολλά. Κατάλαβα τι σημαίνει πείνα. Ξέρεις τι είναι να πέφτει κάτω ένα κόκκος ρύζι και να το παίρνεις για να τον φας;”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα