Survivor 4 trailer: Το σατανικό σχέδιο του Αλέξη Παππά – Ποιους θέλει να διώξει

Survivor 4 trailer: Το σατανικό σχέδιο του Αλέξη Παππά – Ποιους θέλει να διώξει
Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 4 Glomex

Την πρώτη ασυλία της βδομάδας θα διεκδικήσουν οι δύο ομάδες του "Survivor 4". Με ποιο τρόπο σχεδιάζει να διώξει τους συμπαίκτες του και τους αντιπάλους του ο Αλέξης Παππάς, αλλά και με ποια σειρά.

Το ύπουλο σχέδιο που κατέστρωσε για να διώξει τους αντιπάλους του στο “Survivor 4” ξεδιπλώνει σιγά σιγά ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων – αλλά και των καβγάδων – του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ τις τελευταίες βδομάδες.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αλέξης Παππάς έκανε μια πρόταση – βόμβα στον Τζέιμς Καφετζή, κατά την οποία τον προέτρεψε να “κονταροχτυπηθούν” στην κάλπη, σε περίπτωση που χάσουν και οι δύο ομάδες (και επομένως θα πρέπει να βγουν και Μπλε και Κόκκινοι υποψήφιοι). Ο Τζέιμς, αφού το σκέφτηκε για λίγη ώρα, απάντησε καταφατικά και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, αν το σενάριο του Παππά υλοποιηθεί.

Μετά την απροσδόκητη πρόταση, στο νέο trailer του “Survivor 4” για τη Δευτέρα (19/04) ο Αλέξης Παππάς αναφέρει τη σειρά με την οποία σκοπεύει να βγάλει έξω από το ριάλιτι τους παίκτες και λέει χαρακτηριστικά: “Στην περίπτωση που γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα και ο Τζέιμς αποχωρήσει από το παιχνίδι, τότε μένει πίσω ένας Νίκος. Ένας Νίκος που, χωρίς το μυαλό που λέγεται Τζέιμς, πολύ φοβάμαι ότι η κατάστασή του θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Έτσι, λοιπόν, έχουμε με τη σειρά Νίκο, Κόρο, Ηλία. Που δεν ξεχνώ”.

Στο μεταξύ, οι δυο ομάδες θα “ριχτούν” στη μάχη για την πρώτη ασυλία της βδομάδας και η αγωνία για το αποτέλεσμα, αλλά και για τους υποψήφιους, είναι μεγάλη.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Δευτέρας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version