The Voice: Ρουβάς και Μουζουράκης τη διεκδίκησαν έντονα, αλλά τους “έριξε” άκυρο

The Voice: Ρουβάς και Μουζουράκης τη διεκδίκησαν έντονα, αλλά τους “έριξε” άκυρο
Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης Glomex

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης προσπάθησαν με κάθε τρόπο να πάρουν την Ιωάννα στην ομάδα τους. Αλλά τους άφησε "στα κρύα του λουτρού".

Έντονη διεκδίκηση από τους δύο άντρες του “The Voice” δέχτηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και εντυπωσίασε όλους τους coaches με την εξαιρετική ερμηνεία της στο τραγούδι “It’s a man’s man’s man’s world”.

Παρόλο που και οι τέσσερις coaches γύρισαν την καρέκλα τους, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς εξέφρασαν με πάθος το πόσο ήθελαν να πάει στην ομάδα τους η νεαρή κοπέλα, ενώ ανέβηκαν και στη σκηνή μαζί της για να την πείσουν.

Οι δύο τραγουδιστές της έκαναν πολλά κομπλιμέντα για τη φωνή και την εμφάνισή της, χρησιμοποίησαν πολλαπλά επιχειρήματα για να την “κερδίσουν” και προσπάθησαν με διάφορους τρόπους, να την πάρουν στην ομάδα τους.

Ωστόσο, η νεαρή διαγωνιζόμενη αποφάσισε να μην διαλέξει κανένα από τους δύο coaches και ανακοίνωσε ότι θα πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, αφήνοντας τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη “στα κρύα του λουτρού”.

Δείτε την ερμηνεία της:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version