Οι επιτυχείς προβλέψεις του Τάκη Θεοδωρικάκου και η σωστή τακτική του Προέδρου της ΝΔ

Οι επιτυχείς προβλέψεις του Τάκη Θεοδωρικάκου και η σωστή τακτική του Προέδρου της ΝΔ
Αλέξης Τσίπρας -Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Τι είχε προβλέψει μέσω των συνεντεύξεων του στο News 24/7 στους 88,6 ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη και η δικαίωσή του...

Παρά τις σφοδρές επιθέσεις που συνεχώς δεχόταν, ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ προέβλεψε σωστά τις πολιτικές εξελίξεις και τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου.

Ο Τ. Θεοδωρικάκος, μέσω συνεντεύξεων του στον News 24/7 στους 88,6 και στα “Παιχνίδια Εξουσίας”, μεταξύ άλλων – και μάλιστα καιρό πριν τις κάλπες:

–> Προέβλεψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να εκλέξει ούτε ένα κομματικό του στέλεχος περιφερειάρχη και ότι η ΝΔ θα ήταν σε όλες τις περιπτώσεις στον Β΄ Γύρο, κάτι που έγινε, με εξαίρεση την Περιφέρεια Κρήτης.

–> Εκτίμησε ότι η διαφορά στις ευρωεκλογές θα είναι πάνω από 9 μονάδες υπέρ της ΝΔ.

–> Είχε επισημάνει πως αν ο πρωθυπουργός δεν προκηρύξει τριπλές εκλογές για τις 26 Μαΐου, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών – σε συνδυασμό, μάλιστα, με τις κάλπες της Αυτοδιοίκησης– θα είναι τέτοιο που δεν θα επιτρέπει στον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει και που, πιθανότατα, θα τον οδηγήσει και σε προκήρυξη εκλογών.

Οι προβλέψεις του υπεύθυνου του πολιτικού σχεδιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη συνέβαλαν ώστε ο Πρόεδρος της ΝΔ να διαμορφώσει μια σωστή στρατηγική, η οποία τον οδήγησε στον εκλογικό θρίαμβο.

Οι δε μετοχές του Τάκη Θεοδωρικάκου στο εσωτερικό χρηματιστήριο της ΝΔ συνεχίζουν να ανεβαίνουν, αποθαρρύνοντας και όσους πιθανόν τον περίμεναν στη γωνία αν τα αποτελέσματα ερχόταν διαφορετικά να τον υποβλέπουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version