Skroutz: Τα 10 πιο περίεργα gadget που εντοπίσαμε

Skroutz: Τα 10 πιο περίεργα gadget που εντοπίσαμε
Skroutz.gr

Ψάξαμε και εντοπίσαμε τα πιο ιδιαίτερα και περίεργα gadget στην ιστοσελίδα "Skroutz.gr". Από το παιχνίδι ψαρέματος στην τουαλέτα μέχρι την... ασύρματη κατσαρίδα

Είσαι εκκεντρική προσωπικότητα και σου αρέσει να κάνεις εντύπωση; Βρήκαμε 10 ιδιαίτερα και περίεργα gadget του Skroutz που σίγουρα είναι το ιδανικό δώρο, αν θες να κάνεις κάποιον να γελάσει και να χαραχτείς στην μνήμη του.

Ανά διαστήματα όλοι λατρεύουμε να χαλάμε λεφτά σε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πραγματικά. Αυτά τα gadget όμως, αξίζουν την προσοχή σου.

Ηλεκτρικό σκουπάκι γραφείου

Skroutz.gr

Πρωτότυπο σκουπακι γραφέιου, υψηλής αισθητικής για σκόνη, ψίχουλα ή υπολείμματα σβήστρας.

ESC Πλήκτρο Antistress

Skroutz.gr

Ζουληχτό παιχνίδι Squishy κατά του στρες και του άγχους. Ιδανικό για χαλάρωση και μείωση του στρες. Το απόλυτο παιχνίδι για να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε ακόμη και στην δουλειά σας.

Ανιχνευτής ψεύδους

Skroutz.gr

Ανιχνευτής ψεύδους με ηλεκτροσόκ ή δόνηση. Αποκαλύψτε την αλήθεια με τη βοήθεια του ανιχνευτή ψεύδους. Όλοι οι ψεύτες προφυλαχτείτε!

Επιτραπέζιος Σάκος Μποξ

Skroutz.gr

 Αυτός ο επιτραπέζιος σάκος του μποξ μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Το ειδικό ελατήριο επαναφέρει τον σάκο κάθε φορά που τον χτυπάτε μέχρι να ηρεμήσετε.

Smart Bluetooth Ηχείο Γλάστρα

Skroutz.gr

Πως θα σου φαινόταν ένα γλαστράκι που θα φωτίζει τις νύχτες σου ενώ παίζει την αγαπημένη σου μουσική; Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Θερμαινόμενη Εστία για Κούπες με USB

Skroutz.gr

Είσαι και εσύ από αυτούς που κρατάνε τον ζεστό καφέ τους για ώρες; Τότε αυτή η θερμαινόμενη εστία είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Και με θύρα USB, απαραίτητη προσθήκη αν περνάς αρκετές ώρες χαζεύοντας στο λάπτοπ σου.

Αναπτήρας USB Πυράκτωσης Iphone

Skroutz.gr

Πολυτελής αναπτήρας, οικολογικός, απόλυτα ασφαλής, ανάβει τα τσιγάρα χωρίς φλόγα ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες (βροχή, δυνατός αέρας κλπ). Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με μικρό iphone, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν επαναφορτιζόμενο USB αναπτήρα που ανάβει τα τσιγάρα χρησιμοποιώντας αντίσταση που πυρακτώνει.

Web Camera – Εκτοξευτής Ρουκετών

Skroutz.gr

Web camera Missile Launcher ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο του γραφείου σας. Διαθέτει ενσωματωμένη, αποσπώμενη κάμερα για ατελείωτο chatting  και ιδικό πρόγραμμα με το οποίο χειρίζεστε τον εκτοξευτή πυραύλων. Περιστρέφεται 360 μοίρες και εκτοξεύει τα πυραυλάκια του σε απόσταση 3 μέτρων.

Ασύρματη Κατσαρίδα

Skroutz.gr

Διασκεδάστε με την πιο ρεαλιστική κατσαρίδα τρομάζοντας τους φίλους ή την οικογένεια σας. Ανοίξτε τον διακόπτη και είστε έτοιμοι για μια φάρσα που -κακά τα ψέματα- δύσκολα θα σας συγχωρέσουν.

Παιχνίδι Ψαρέματος για την Τουαλέτα

Skroutz.gr

Σας παρουσιάζουμε το παιχνίδι ψαρέματος για τουαλέτες, ένα σετ ψαρέματος διασκεδαστικό και πρωτότυπο για να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας στο μπάνιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα