TUI Βρετανίας: “Έκρηξη” κρατήσεων αυτό το Σαββατοκύριακο για Ρόδο, Κέρκυρα και Ζάκυνθο

TUI Βρετανίας: “Έκρηξη” κρατήσεων αυτό το Σαββατοκύριακο για Ρόδο, Κέρκυρα και Ζάκυνθο
Τουρίστρια σε αεροδρόμιο της Βρετανίας εν μέσω πανδημίας Alberto Pezzali/AP Photo

Ο μεγαλύτερος tour operator της Βρετανίας αναμένει τον μεγαλύτερο όγκο κρατήσεων μετά από δύο σχεδόν χρόνια πανδημίας και προετοιμάζεται για ένα "εκρηκτικό" διήμερο.

Πλήρης άρση ταξιδιωτικών περιορισμών, πληρωμές μισθών και Σαββατοκύριακο είναι οι λόγοι που θα απογειώσουν τις κρατήσεις των Βρετανών, για καλοκαιρινές διακοπές αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο μεγαλύτερος tour operator της χώρας TUI UK προετοιμάζεται για ένα “εκρηκτικό” διήμερο, ανακοινώνοντας τους δέκα προορισμούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, με τις πρώτες θέσεις σε ζήτηση να καταλαμβάνουν η Μαγιόρκα, η Τενερίφη και η Τουρκία. Στη δεκάδα βρίσκονται και τρεις ελληνικοί προορισμοί, η Ρόδος, η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος, ενώ στη δεκάδα είναι και η Κύπρος. Η TUI αναμένει το μεγαλύτερο όγκο κρατήσεων μετά από δύο σχεδόν χρόνια πανδημίας.

Οι πρόσφατες αλλαγές στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη χαλάρωση των τεστ και την άρση των γενικών περιορισμών για την COVID έχουν ήδη προκαλέσει μια άνοδο στις αναζητήσεις και τις κρατήσεις, η οποία αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά το Σαββατοκύριακο.

Η TUI UK προχώρησε σε εκπτώσεις και προσφορές, που φτάνουν έως και τις 300 λίρες για κρατήσεις που αφορούν καλοκαιρινές διακοπές, και έως 100 λίρες για χειμωνιάτικες αποδράσεις.

Η Katie McAlister, διευθύντρια μάρκετινγκ της TUI Βρετανίας & Ιρλανδίας σε δήλωση της τόνισε ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό επιστρέφουν αφού οι ταξιδιώτες αισθάνονται εμπιστοσύνη, ενώ η ζήτηση για ταξίδια σε ηλιόλουστους προορισμούς είναι μεγάλη: “Η όρεξη για ταξίδια είναι πιο δυνατή από ποτέ και οι πελάτες που μπορεί να μην έχουν πάει στο εξωτερικό για περισσότερα από δύο χρόνια εκμεταλλεύονται τώρα τις ευέλικτες επιλογές κράτησης και πληρωμής, καθώς και εξαιρετικές προσφορές, για να κλείσουν τις καλοκαιρινές διακοπές που τους αξίζουν”.

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί της TUI με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι:

1. Μαγιόρκα

2. Τουρκία – Νταλαμάν

3. Τουρκία – Αττάλεια

4. Τενερίφη

5. Μεξικό – Κανκούν

6. Ρόδος

7. Κύπρος – Πάφος

8. Κέρκυρα

9. Ίμπιζα

10. Ζάκυνθος

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα