Ο Τσιτσιπάς εξήγησε στους followers του τι σημαίνει τιμή και τι συμβολίζει η ελληνική σημαία

Ο Τσιτσιπάς εξήγησε στους followers του τι σημαίνει τιμή και τι συμβολίζει η ελληνική σημαία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που με τη νίκη κόντρα στον Μανσουρί έστειλε την Ελλάδα στα playoffs ανόδου του Davis Cup της Τύνιδας, δημοσίευσε στα social media ένα VIDEO από τους πανηγυρισμούς της ελληνικής ομάδας και παράλληλα εξήγησε στους χιλιάδες followers του τον ορισμό της λέξης υπερηφάνεια, καθώς και τη σημασία της ελληνικής σημαίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Τυνήσιο Σκαντέρ Μανσουρί με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και έστειλε την Ελλάδα στα playoffs ανόδου του Davis Cup της Τύνιδας.

Ο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης αφού δημοσίευσε το VIDEO με τους πανηγυρισμούς της ελληνικής ομάδας θέλησε στη συνέχεια να εξηγήσεις στους 362 χιλιάδες και πλέον followers του στο Twitter τον ορισμό της λέξης υπερηφάνεια, καθώς και τη σημασία της ελληνικής σημαίας.

“Υπερηφάνεια (Ουσιαστικό): ένα βαθύ συναίσθημα της αξιοπρέπειας, της σημασίας, της ιστορίας, της κληρονομιάς και των ριζών ενός ανθρώοπου. Πάμε Ελλάδα.

Η σημαία της Ελλάδας έχει εννέα λωρίδες για τις εννέα συλλαβές της ελληνικής φράσης “Ελευθερία ή Θάνατος”. Το μπλε χρώμα αντιπροσωπεύει τη θάλασσα και το λευκό τα κύματα”, έγραψε στην ανάρτησή του στο Twitter ο Έλληνας τενίστας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα