Κάτια Ταραμπάνκο: "Ο Γιώργος δεν θα μου έδινε δαχτυλίδι, ξέρω πού μπλέκω"

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος
Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος NDP PHOTO AGENCY

Η Κάτια Ταραμπάνκο από το GNTM 2 μίλησε για τον νέο της σύντροφο, για την προηγούμενη σχέση της και την αγάπη της στην ποίηση.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τη πρόταση συμβίωσης που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφο της Γιάννη Χαλβατζή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, για την αγάπη της για την ποίηση και την καταγωγή της, αλλά και για την σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο.

"Ήρθα στην Ελλάδα πρώτη φορά στα έξι μου χρόνια. Ξεκίνησα σχολείο κανονικά, πήγα πρώτη δημοτικού αλλά έχασα μια χρονιά και είμαι γεννημένη το 1996. Στην Ουκρανία έχω πάει μια φορά στα 13 μου για διακοπές, οπότε αισθάνομαι την Ελλάδα χώρα μου και πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι μητρική μου γλώσσα", δήλωσε αρχικά η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2.

"Στην τελευταία δοκιμασία είχε έρθει ο Γιάννης και μου έκανε πρόταση συμβίωσης αλλά ήταν σε λάθος timing. Ψιλοφρίκαρα εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν η φωτογράφιση του τελικού και ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Βγήκα από το παιχνίδι, είπαμε με τον Γιάννη να προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί αλλά δεν μας βγήκε και οι δρόμοι χωρίστηκαν ομαλά", είπε για το περιβόητο δαχτυλίδι που της έδωσε ο πρώην σύντροφός της

Η Κάτια Ταραμπάνκο, όμως, βρίσκεται σε νέα σχέση, με τον Γιώργο Λάγιο. Η ίδια παραδέχτηκε τον έρωτά τους και δήλωσε χαρακτηριστικά: "Περνάμε πάρα πολύ όμορφα και είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένα τα πράγματα γιατί ξέρει ότι θα φύγω στο εξωτερικό. Από την τσέπη του Γιώργου ξέρω πως δεν θα έβγαινε ένα δαχτυλίδι γιατί πολύ απλά ξέρω πού μπλέκω".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: GNTM
SHARE:

24Media Network