Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή ξεσπά: Η Ακρίτα βγήκε με τις "πλάτες" της μάνας και του πατέρα της

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή ξεσπά: Η Ακρίτα βγήκε με τις "πλάτες" της μάνας και του πατέρα της

Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή έδωσε τη δική της απάντηση στην Έλενα Ακρίτα και στα σχόλια που έκανε κατά του γιου της.

Η κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα συνεχίζεται, με τις εκατέρωθεν δηλώσεις τους να δημιουργούν μια έντονη διαμάχη, κατά τη διάρκεια της οποίας, μάλιστα, ο ηθοποιός υπέβαλε μήνυση κατά της δημοσιογράφου.

Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές της διαμάχης, αρκετοί ήταν εκείνοι που πήραν θέση και διάλεξαν "πλευρά", όπως έκανε και ο γνωστός κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο οποίος υποστήριξε τον Μάρκο Σεφερλή, καθώς και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης.

Θέση στην κόντρα αυτή πήρε και η μητέρα του ηθοποιού, η οποία βγήκε μπροστά για να υποστηρίξει το παιδί της, μιλώντας με ειλικρίνεια και με πολύ όμορφα λόγια για τον γιο της, που έγινε στόχος αρνητικών σχολίων.

Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή μίλησε στην εφημερίδα Espresso και έδωσε τη δική της απάντηση στην Έλενα Ακρίτα με τα εξής λόγια: "Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της. Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί".

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή πρόσθεσε με συγκίνηση: "Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της;".

Τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στο ότι ο γιος της ό,τι κατάφερε το έκανε μόνος του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η Ακρίτα βγήκε με τις "πλάτες" της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες "πλάτες". Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε".

Τι είχε συμβεί

Υπενθυμίζεται, πως η διαμάχη μεταξύ του ηθοποιού και της δημοσιογράφου ξεκίνησε μετά από τη δημοσίευση ενός κειμένου της Έλενας Ακρίτα, όπου γίνονταν αναφορές στο είδος θεάτρου που υπηρετεί ο Μάρκος Σεφερλής, αλλά και στο κοινό που τον ακολουθεί.

Ο ηθοποιός ξέσπασε στον αέρα τηλεοπτική εκπομπής, ενώ, παράλληλα, υπέβαλε μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα, κάτι το οποίο σκοπεύει να κάνει και η ίδια, όπως δήλωσε πρόσφατα. Ο έντονος "διάλογός" τους συνεχίζεται μέσα από αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, δηλώσεις και μηνυτήριες αναφορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιώργος Τσαλίκης: Ψευτοκαθωσπρέπει η Ακρίτα, εμπαθής με τον Σεφερλή

Υπέρ του Σεφερλή ο Κώστας Γεωργουσόπουλος: Να πάνε να τον δουν και μετά να κρίνουν

Νέα επίθεση Ακρίτα σε Σεφερλή: "Ταράχτηκε ο γιος σας με τα δικά μου γραπτά;"

Ξέσπασε ο Μάρκος Σεφερλής κατά της Ακρίτα: Το παιδί μου δεν έχει πατέρα σκουπίδι

SHARE: