Κλέλια Ρένεση: Το ποστ για τις εκλογές που μας ζητά να κρατήσουμε – “Ανατρέξτε σε αυτό ένα χρόνο μετά”

Κλέλια Ρένεση: Το ποστ για τις εκλογές που μας ζητά να κρατήσουμε – “Ανατρέξτε σε αυτό ένα χρόνο μετά”
Κλέλια Ρένεση PAPADAKIS PRESS

Το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών σχολίασε με ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός. Η αναφορά στον νομό Σερρών και το μήνυμα προς όσους... ετοιμάζουν βαλίτσες. "Δεν αφήνουμε τη χώρα στα νύχια τους".

Την ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας και γενικότερα το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών σχολίασε με ανάρτησή της στο Instagram η Κλέλια Ρένεση.

Η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τη “στροφή στον συντηρητισμό”, έδειξε ως αντιπροσωπευτικό παράδειγμα το αποτέλεσμα των Σερρών, ενώ έστειλε μήνυμα για μία νέα εποχή, όσο παράδοξο κι αν φαίνεται αυτό λόγω ποσοστών. Μάλιστα κάλεσε τον κόσμο να κρατήσει την ανάρτησή της και να ανατρέξει σε αυτή έναν χρόνο μετά.

Μην απελπίζεστε πουλάκια. Η στροφή στον συντηρητισμό, ο καταπιεσμένος λαός, ο κόσμος που νιώθει πως δεν εκπροσωπείται η φωνή του στην βουλή, είναι σημάδια πως φτάνοντας στον πάτο, μόνο ν ανέβουμε μπορούμε. Απλά τώρα το ξέρουμε και δεν έχουμε αυταπάτες. Καλύτερα χωρίς αυταπάτες κύριοι, παρά με φούμαρα. Μάθαμε ποιοι είμαστε. Τώρα ξέρουμε κατά πού να πάμε. Είναι σπουδαίο. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών. Είμαστε μόνοι μας έναντι σε έναν μηχανισμό αδιανόητης σύνθλιψης της οποιασδήποτε μορφής δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Έναν μηχανισμό ύπνωσης του λαού. Όλα στο παζάρι αρκεί να υπάρχει “σχέδιο” και “Σταθερότητα”.

Ηρθε η ωρα να βρουμε το δικο μας σχεδιο κ την δικη μας σταθεροτητα σαν απαντηση σ αυτο το φαινομενο.

Αφηστε τις βαλιτσες, δεν αφηνουμε την χωρα στα νυχια τους.

Αφήστε τους διπλανούς. Οσο φταίνε αυτοί , φταίμε κι εμείς.

Αφήστε τον θυμό κ πάμε σε οργανωτική σκέψη.

Όσο κ αν σας φαίνεται παράδοξο αυτό που λέω, ήρθε η εποχή μας.. Μη γελάτε… Κρατήστε αυτό το ποστ κι ανατρέξτε σ’ αυτό 1 χρόνο μετά”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα