Εξαδάκτυλος: Είναι βιαστικό να πούμε αν θα ανοίξει η χώρα την 1η Δεκεμβρίου

Εξαδάκτυλος: Είναι βιαστικό να πούμε αν θα ανοίξει η χώρα την 1η Δεκεμβρίου
Eurokinissi

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου δήλωσε ότι σίγουρα θα έχουμε αποτελέσματα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Έκανε έκκληση σε γιατρούς να βοηθήσουν στα νοσοκομεία.

Για την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας στη χώρα μας μίλησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ενώ απάντησε στο αν θα υπάρχει επέκταση του lockdown και από τι εξαρτάται αυτό.

“Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να δούμε το lockdown να έχει αποτελέσματα. Μόλις το δούμε θα έχουμε τη δυνατότητα μιας πρόβλεψης που θα έχει και μια βάση, μια αξιοπιστία. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου σίγουρα θα έχουμε αποτελέσματα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα έχουμε. Οπωσδήποτε το να πει κανείς ότι την 1η Δεκεμβρίου ανοίγει η χώρα, είναι βιαστικό και δεν βοηθά σε αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, που πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι”.

Σχολιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία στη χώρα, μετά και τον διπλασιασμό των ατόμων που είναι διασωληνωμένοι, ο κ. Εξαδάκτυλος έκανε έκκληση σε γιατρούς να βοηθήσουν στα νοσοκομεία, τονίζοντας ότι “οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, γιατροί και νοσηλευτές, δίνουν την ψυχή τους”.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα