Ρόδος: Κρούσμα κορονοϊού σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη

Ρόδος: Κρούσμα κορονοϊού σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη
Χαρτοπαίκτες επί το έργον - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Μια 43χρονη από την Ουκρανία και ο σύζυγός της, διαμόρφωσαν ειδικό χώρο στο σπίτι τους, όπου διοργάνωναν σχεδόν καθημερινά από την ημέρα επιβολής του lockdown παρανόμως τυχερά παίγνια, προσκαλώντας παίκτες.

Σε μίνι καζίνο μετέτρεψε το σπίτι όπου διαμένει στη Ρόδο ένας 55χρονος, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύζυγό του το βράδυ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου, μαζί με άλλα 10 άτομα που εκείνη την ώρα έπαιζαν χαρτιά, ένας εκ των οποίων μάλιστα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Δημοκρατική, ο 55χρονος που είναι ιδιοκτήτης χαρτοπαιχτικής λέσχης και υπότροπος σε αδικήματα για διεξαγωγή τυχερών παιγνίων, μετέτρεψε ειδικό χώρο στο σπίτι του στην οδό Αταβύρου στο Ροδίνι όπου διαμένει μαζί με την 43χρονη σύζυγό του υπήκοο Ουκρανίας και η οποία είναι η ιδιοκτήτρια της οικίας, μετέφεραν ουσιασικά παρανόμως την χαρτοπαιχτική λέσχη στο σπίτι τους, όπου συνελήφθησαν μαζί με τους παίκτες το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από έφοδο των αστυνομικών.

Τον 54χρονο, πέρα από την κατηγορία για την διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών βαρύνουν οι κατηγορίες παράβασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από την Covid-19.

Η 43χρονη από την Ουκρανία και ο σύζυγός της, διαμόρφωσαν ειδικό χώρο όπου διοργάνωναν σχεδόν καθημερινά από την ημέρα επιβολής του lockdown παρανόμως τυχερά παίγνια και συγκεκριμένα πόκερ και τέξας χόλντεμ, προσκαλώντας παίκτες.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών, βρέθηκαν στο τραπέζι 210 μάρκες και 1.000 ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ένας από τους παίκτες ηλικίας 64 ετών, έπειτα από έλεγχο στους οποίους υποβλήθηκαν και οι 12 στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Στον 54χρονο και στη σύζυγό του επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα για παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, ενώ στους υπόλοιπους επιβλήθηκε διοικητικό μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα