Βανδαλισμοί σε Λύκειο στη Νέα Ιωνία

Διαβάζεται σε 1'
Σχολείο
Σχολείο SOOC

Άγνωστοι δράστες έσπασαν τον τοίχο αποθήκης, πέταξαν έξω καρέκλες και θρανία και πήραν τις μπογιές με τις οποίες προκάλεσαν φθορές στους τοίχους του σχολείου

Μία διαλυμένη αποθήκη και εκτεταμένους βανδαλισμούς ανακάλυψε το πρωί την Δευτέρας ο διευθυντής του Σχολείου στο 3ο Λύκειο Νέας Ιωνίας.

Άγνωστοι δράστες, πιθανόν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, είχαν εισβάλει στον χώρο, είχαν σπάσει με βαριοπούλες τον προκατ τοίχο της αποθήκης, είχαν αφαιρέσει από μέσα καρέκλες και θρανία τα οποία έχει πετάξει έξω και τα είχαν σπάσει και στη συνέχεια είχαν αφαιρέσει τους κουβάδες με τις μπογιές που βρήκαν, προχωρώντας με αυτές σε βανδαλισμούς στους τοίχους του Σχολείου.

Για το περιστατικό κλήθηκε η Αστυνομία και διενεργείται έρευνα από τις Αρχές για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα