Νεκρό έφτασε το βρέφος στο “Αγλαΐα Κυριακού” – Έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Νεκρό έφτασε το βρέφος στο “Αγλαΐα Κυριακού” – Έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης
Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Aglaiakyriakou.gr

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο, σύμφωνα με ανακοίνωση του “Αγλαΐα Κυριακού”. Ανακρίνονται οι γονείς του κι ένα ζευγάρι ομοεθνών τους.

Συγκονίζει η ειδήση οτι ένα κοριτσάκι μόλις 11 μηνών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλίτιδα αλλά διαπιστώθηκε οτι έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, όπου μεταφέρθηκε το μωρό, «διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ βρέφος θήλυ ηλικίας 11 μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής».

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής όπου έχουν προσαχθεί οι Σύροι γονείς του, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Η προανάκριση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθεί ο δράστης της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του μόλις 11 μηνών κοριτσιού, εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πάντως, κατά την νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα θα εξακριβωθεί αν όντως το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά ή αν οι αλλοιώσεις που παρατηρήθηκαν στο σώμα του οφείλονται στην πάθηση του, τη μικροκεφαλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version