Πανελλαδικές 2021: Στις 9 Ιουλίου οι βαθμοί – Ενημέρωση με SMS

Πανελλαδικές 2021: Στις 9 Ιουλίου οι βαθμοί – Ενημέρωση με SMS
Με SMS φέτος η ενημέρωση των μαθητών για τις πανελλήνιες Eurokinissi

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ενημερωθούν για τις επιδόσεις τους. Αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι οποίοι θα λάβουν και σχετικό SMS στα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας που στάλθηκε στις σχολικές μονάδες, οι διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Παρασκευή 9-7-2021 το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν όλα τα σχετικά δέματα, παρακαλούνται να παραδώσουν στους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων περιοχής ευθύνης τους τα δέματα που θα περιέχουν τα αποκόμματα των τετραδίων και τις δύο εκτυπώσεις καταστάσεων.

«Ο (Υπο)Διευθυντής κάθε ΓΕΛ μαζί με ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των δύο καταστάσεων και των αποκομμάτων, πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων» διαβάσουμε.

Οι οδηγίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια «οι (Υπο)Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ».

Το υπουργείο τονίζει πως τα αποτελέσματα δεν πρέπει να κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο, πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 9-7-2021, μετά τις 13.00 μ.μ..

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα