Βασιλακόπουλος για ανάρτηση Κούβελα σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο Χαρδαλιά: “Μη επιστημονική στάση”

Βασιλακόπουλος για ανάρτηση Κούβελα σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο Χαρδαλιά: “Μη επιστημονική στάση”

"Μη επιστημονική" χαρακτήρισε τη στάση του Δ. Κούβελα σχετικά με το επεισόδιο του Νίκου Χαρδαλιά ο καθηγητής Θ.Βασιλακόπουλος. Τι δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Καταπέλτης κατά του καθηγητή Φαρμακολογίας Κούβελα, ήταν ο καθηγητής Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status, έκανε λόγο για “ακατάλληλους ανθρώπους σε σημαντικές θέσεις”, χαρακτηρίζοντας “μη επιστημονική” τη στάση του Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook παρότρυνε το Νίκο Χαρδαλιά να υποβάλει κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που είχε.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κούβελα:

Δυστυχώς οι θεσμοί δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πάντα ότι οι κατάλληλοι άνθρωποι θα βρίσκονται στην κατάλληλη θέση”, είπε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Συνεχίζοντας ανέφερε: “Ο συγκεκριμένος συνάδελφος είχε μια μεγάλη απώλεια προσωπικών συμφερόντων, από αυτή την κυβέρνηση, διότι έχασε μια θέση την οποία είχε από την προηγούμενη κυβέρνηση τη θέση της διαπραγμάτευσης των τιμών των φαρμάκων. Από τότε ακολούθησε μια στάση όχι επιστημονική. Στάση η οποία το μόνο που είχε σαν γνώμονα ήταν πως θα κάνει κακό σε αυτή την κυβέρνηση που του στέρησε τη θέση”, συμπληρώνοντας “πραγματικά ντρέπομαι για τέτοια πράγματα”.

Ακόμα, σημείωσε πως “το αστειότερο της υπόθεσης είναι ότι κατά δήλωση σε τηλεπαράθυρο μαζί μου, ο ίδιος έχει πει ότι έχει εμβολιαστεί. Άρα δεν γνωρίζω αν αυτός κάνει έμφραγμα τώρα θα το δηλώσει ως παρενέργεια του εμβολίου, το οποίο του το απεύχομαι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα