Άλεκ Μπάλντγουιν: "Eάν ο Τραμπ ήταν πραγματικά, σοβαρά άρρωστος, δεν θα τον σατιρίζαμε"

Άλεκ Μπάλντγουιν: "Eάν ο Τραμπ ήταν πραγματικά, σοβαρά άρρωστος, δεν θα τον σατιρίζαμε"

Ο διάσημος ηθοποιός, που έχει κερδίσει βραβείο Emmy για την ερμηνεία του ως Τραμπ απέρριψε "την άποψη ότι τον χλευάζουμε ενώ είναι άρρωστος."

Ο Άλεκ Μπάλντγουιν υπερασπίστηκε τη μίμηση που έκανε του Ντόναλντ Τραμπ στο τηλεοπτικό σόου "Saturday Night Live", ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος νοσηλευόταν έχοντας προσβληθεί από τη νόσο Covid-19, υποστηρίζοντας πως δεν θα το έκανε στην περίπτωση που ο Τραμπ ήταν «πραγματικά, βαριά άρρωστος».

Ο Μπάλντγουιν επισήμανε, σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, απαντώντας στις επικρίσεις που διατυπώθηκαν από χρήστες των social media, πως οι παραγωγοί και το δίκτυο NBC «δεν θέλουν να βουλιάξουν το πλοίο. Επομένως, εάν υπήρχε υποψία ότι ο Τραμπ ήταν πραγματικά, σοβαρά άρρωστος… αντιμετώπιζε πραγματικά πρόβλημα, τότε στοιχηματίζω όλα όσα έχω ότι δεν θα φθάναμε καν σε αυτό το σημείο σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του σόου».

To "Saturday Night Live" προβλήθηκε μία ημέρα μετά την εισαγωγή του Αμερικανού προέδρου στο νοσοκομείο με συμπτώματα νέου κορονοϊού. Η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του δεν είναι σαφής, έπειτα από αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες από γιατρούς και τον Λευκό Οίκο.

Το τηλεοπτικό σόου ξεκίνησε με ένα σκετς με το οποίο σατιριζόταν το χαοτικό προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ του Τραμπ και του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, τον οποίο υποδύθηκε ο Τζιμ Κάρεϊ. Η τηλεμαχία έλαβε χώρα προτού ο Τραμπ διαγνωστεί θετικός με τη νόσο Covid-19.

«Έκανες το τεστ Covid, που υποσχέθηκες να κάνεις προκαταβολικά;», ρώτησε ο ηθοποιός που υποδυόταν τον συντονιστή του ντιμπέιτ.

«Φυσικά, στην τιμή των προσκόπων», λέει ο Μπάλντγουιν, που υποδύεται τον Τραμπ, σταυρώνοντας τα δάκτυλά του. «Ο κινεζικός ιός είναι μια απάτη κι αυτό ίσως θα έρθει να με στοιχειώσει αργότερα αυτήν την εβδομάδα».

Ο διάσημος ηθοποιός, που έχει κερδίσει βραβείο Emmy για την ερμηνεία του Τραμπ, απέρριψε «την άποψη ότι τον χλευάζουμε ενώ είναι άρρωστος».

«Έχουμε τις δηλώσεις του Λευκού Οίκου και των ανθρώπων που εργάζονται εκεί και όλοι τους λένε ότι δεν βρίσκεται σε κίνδυνο», τονίζει ο Άλεκ Μπάλντγουιν στην ανάρτησή του.

Δείτε το σατιρικό σκετς που προβλήθηκε από το SNL το περασμένο Σάββατο 3/10 για το ντιμπέιτ Τραμπ - Μπάιντεν:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
SHARE:

24Media Network